Котлети з форелі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт котлет з форелі - до вашої уваги. Мабуть, найніжніші з усіх можливих рибних котлет. Ароматна зелень, хрустка скоринка і соковите м'ясо форелі - побалуйте себе улюблених.
Багатьом може здатися, що котлети з форелі - це надто. Її можна готувати і іншими способами, а не "псувати" смачне філе, перемелюючи його на фарш. Скажу лише, що акуратні, маленькі, соковиті і неймовірно ніжні котлети з форелі не зрівняються навіть із запеченою рибою! До того ж, ми не просто обсмажуємо, але теж запікаємо їх в духовці, так що жиру - мінімум. Зверніть свою увагу на рецепт котлет з форелі - я впевнена, він вам сподобається
- Морська форель - 400 грам
- Пучок кінзи - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Часник - 2-3 зубчиків
- Печиво - 1 штука
- Молоко - 150 мілілітрів
- Панірувальні сухарі - 150 грам
Промийте форель і почистіть.
Промийте кінзу.
Змішуємо спеції, яйце, подрібнену цибулю, зелень і дрібно нарізаний часник з фореллю, пропущеної через м'ясорубку.
Розмочуємо булочку в молоці. Також додаємо до фаршу.
Акуратно ліпимо котлетки. Обвалюють їх в сухарях.
Спочатку обсмажуємо в невеликій кількості олії, а потім відправляємо в духовку на 15 хвилин при 220 З. Втім, цього можна і не робити, а просто обсмажити котлети до готовності. Однак, запечені вони набагато смачніше)
Готово! Подаємо котлети з форелі з гарніром або без. Смачного)
Готово! Подаємо котлети з форелі з гарніром або без. Смачного)