Рецепт Котлети з форелі фото

Котлети з форелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Рецепт котлет з форелі - до вашої уваги. Мабуть, найніжніші з усіх можливих рибних котлет. Ароматна зелень, хрустка скоринка і соковите м'ясо форелі - побалуйте себе улюблених.

Опис приготування:

Багатьом може здатися, що котлети з форелі - це надто. Її можна готувати і іншими способами, а не"псувати" смачне філе, перемелюючи його на фарш. Скажу лише, що акуратні, маленькі, соковиті і неймовірно ніжні котлети з форелі не зрівняються навіть із запеченою рибою! До того ж, ми не просто обсмажуємо, але теж запікаємо їх в духовці, так що жиру - мінімум. Зверніть свою увагу на рецепт котлет з форелі - я впевнена, він вам сподобається

  • Морська форель - 400 грам
  • Пучок кінзи - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Печиво - 1 штука
  • Молоко - 150 мілілітрів
  • Панірувальні сухарі - 150 грам
котлети з форелі - фото крок 1
Промийте форель і почистіть.
котлети з форелі - фото крок 2
Промийте кінзу.
котлети з форелі - фото крок 3
Змішуємо спеції, яйце, подрібнену цибулю, зелень і дрібно нарізаний часник з фореллю, пропущеної через м'ясорубку.
котлети з форелі - фото крок 4
Розмочуємо булочку в молоці. Також додаємо до фаршу.
котлети з форелі - фото крок 5
Акуратно ліпимо котлетки. Обвалюють їх в сухарях.
котлети з форелі - фото крок 6
Спочатку обсмажуємо в невеликій кількості олії, а потім відправляємо в духовку на 15 хвилин при 220 З. Втім, цього можна і не робити, а просто обсмажити котлети до готовності. Однак, запечені вони набагато смачніше)
Готово! Подаємо котлети з форелі з гарніром або без. Смачного)

Схожі рецепти