Швидка засолювання форелі в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)
Розповім вам сьогодні, як зробити швидку засолювання форелі в домашніх умовах. Це дуже просто, а готовий смак страви вас незмінно порадує - соковита і в міру солона рибка з ніжним смаком!
Ця швидка засолювання форелі в домашніх умовах вам повинна сподобається - Адже всього за дві години отримаєте готову до вживання смачну рибу! Хто любить, щоб риба була більш солоною - рекомендую через дві години залишився розсіл злити, а залити новою порцією з води і солі в тих же кількостях - так солитися риба буде довше, але вийде з більш насиченим смаком і кольором. Спробуйте!
- Форель - 1 кілограм
- Сіль - 3 Ст. Ложки
- Оцет 6% - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 штука
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошком - 8 штук
- Масло рослинне - 50 мілілітрів
- Лимон - 1 штука
- Вода - 0.5 L
1. Рибу обробимо, якщо необхідно - видаляємо кістки і все зайве, нарізаємо шматочками.
2. Для початку кожен шматочок щедро поливаємо соком лимона. Викладаємо їх потім в судок шарами, перекладаючи то тут, то там лавровими листками, перцем і кільцями цибулі.
3. Олія, оцет, воду і сік лимона змішаємо між собою, заливаємо цією сумішшю рибу. Стежимо, щоб сіль рівномірно розподілилася. Розміщуємо зверху гніт, і нехай два години коштує при кімнатній температурі.
4. Ось така вийде гарна слабосолона риба в результаті!