Рецепт Швидка засолювання сала в домашніх умовах фото

Швидка засолювання сала в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Сало
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На полуденок
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 3 дн. 4 г. 0 хв.

Перед вами найпростіший і надійний спосіб швидкої засолювання сала. Його можна назвати безпрограшним варіантом. З таким солоним салом можна робити бутерброди і брати з собою на роботу.

Опис приготування:

Цей спосіб засолювання сала дуже простий. Для нього використовується звичайнісінька сіль і що дуже важливо - сало просто неможливо пересолити. Воно бере тільки ту кількість солі, яке йому потрібно! Тому навіть той, хто ніколи не пробував робити це самостійно, може сміливо приступати до його приготування.

Тепер ви дізнаєтеся, як зробити швидку засолювання сала в домашніх умовах, пробуйте на здоров'я.

  • Сало свіже - 500 грам
  • Сіль - 200 грам
  • Лавровий лист - 5-6 штук
  • Суміш перців - За смаком
швидка засолювання сала в домашніх умовах - фото крок 1
1. Виберіть свіже сало. Спочатку покладіть його в холодильник на одну добу.
швидка засолювання сала в домашніх умовах - фото крок 2
2. Відлежатися в холодильнику сало розріжте на невеликі шматки. Від їх розміру залежить те, наскільки вам буде зручно з ними працювати.
швидка засолювання сала в домашніх умовах - фото крок 3
3. Візьміть кам'яну сіль, перець крупного помелу; поламайте лавровий лист. Добре перемішайте. Додайте до утворилася суміші (по бажанню) такі інгредієнти: гвоздику, часник, хміль сунелі, і т. d.
швидка засолювання сала в домашніх умовах - фото крок 4
4. На дно посуду насипте звичайну сіль, покривши дно повністю. Обваляйте нарізані шматки сала в приготовленої суміші. Вставити в контейнер. Засипте залишилася пряно-солоної сумішшю. Дайте можливість постояти при кімнатній температурі 2-3 дня. За цей період пару раз переверніть. Потім струсіть зайву сіль, складіть просолене сало в пакет. Надішліть в морозильник на одну добу.

Схожі рецепти