Італійські котлети
(покроковий рецепт з фото)
Перед вами - простий рецепт приготування італійських котлет. Готуються вони виключно просто. Відрізняються вони від звичайних котлет тим, що в їх склад входить сир. Їх можна запікати або смажити.
Італійські котлети можна обсмажувати в сковороді і потім гасити або запікати в духовці і тушкувати. Вибирайте свій варіант, а я розпишу, як приготувати такі котлети двома способами.
Отже, як приготувати італійські котлети?
1. Для приготування італійських котлет в духовці. Увімкніть духовку нагріватися до 200 градусів. Застеліть деко пергаментним папером або змастіть маслом. Якщо будете смажити котлети на сковороді, то приготуйте сковороду.
2. Готуємо фарш. Для цього спочатку треба подрібнити всю зелень і цибулю. Орегано використовуйте свіжий, якщо ні, то підійде і сушений. Отже, промийте і просушіть зелена цибуля, петрушку, базилік і орегано. Потім подрібніть ножем.
3. У мисці змішайте фарш, подрібнену зелень, сіль, перець, панірувальні сухарі, тертий сир, vbeyte яйця. Додайте трохи соусу (томатного або Маринара), щоб фарш не був сухим. Для цієї ж мети можна використовувати воду або молоко. Досить 2-3 столових ложок. Що стосується зелені, то в подрібненому вигляді її потрібно по одній столовій ложці.
4. З фаршу вологою рукою сформуйте невеликі кульки (по одній-півтори столової ложки), викладіть кульки на деко. Відправляйте в розігріту духовку на 15-16 хвилин, якщо котлети у вас вийшли побільше, то запікайте 20-25 хвилин. Для тих, хто котлети буде обсмажувати, треба розігріти сковороду з оливковою олією на середньо-високій температурі і обсмажити італійські котлети до коричневого кольору.
5. У каструлю влийте соус. Я зазвичай використовую протертий томати зі спеціями на свій смак. Можна попередньо в каструлі обсмажити злегка ріпчасту цибулю з часником, потім влити соус. Запечені або обсмажені котлети перекладіть в каструлю з теплим соусом і тушкуйте на повільному вогні протягом 25 хвилин.
Італійські котлети готові!
Смачного! Подавати італійські котлети найкраще, звичайно, з пастою.
- Фарш із яловичини - 850-900 грам
- Панірувальні сухарі - 1 Склянка
- Пармезан тертий - 1/4 склянки
- Зелена цибуля, пір'я - 4-5 штук
- Петрушка - - За смаком
- Базилік - - За смаком
- Орегано - - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, чорний перець - - За смаком
- Яйця - 2 штуки
- Оливкова олія - 4 Ст. Ложки
- Соус томатний або Маринара - 1-1 1/2 склянки
Отже, як приготувати італійські котлети?
1. Для приготування італійських котлет в духовці. Увімкніть духовку нагріватися до 200 градусів. Застеліть деко пергаментним папером або змастіть маслом. Якщо будете смажити котлети на сковороді, то приготуйте сковороду.
2. Готуємо фарш. Для цього спочатку треба подрібнити всю зелень і цибулю. Орегано використовуйте свіжий, якщо ні, то підійде і сушений. Отже, промийте і просушіть зелена цибуля, петрушку, базилік і орегано. Потім подрібніть ножем.
3. У мисці змішайте фарш, подрібнену зелень, сіль, перець, панірувальні сухарі, тертий сир, vbeyte яйця. Додайте трохи соусу (томатного або Маринара), щоб фарш не був сухим. Для цієї ж мети можна використовувати воду або молоко. Досить 2-3 столових ложок. Що стосується зелені, то в подрібненому вигляді її потрібно по одній столовій ложці.
4. З фаршу вологою рукою сформуйте невеликі кульки (по одній-півтори столової ложки), викладіть кульки на деко. Відправляйте в розігріту духовку на 15-16 хвилин, якщо котлети у вас вийшли побільше, то запікайте 20-25 хвилин. Для тих, хто котлети буде обсмажувати, треба розігріти сковороду з оливковою олією на середньо-високій температурі і обсмажити італійські котлети до коричневого кольору.
5. У каструлю влийте соус. Я зазвичай використовую протертий томати зі спеціями на свій смак. Можна попередньо в каструлі обсмажити злегка ріпчасту цибулю з часником, потім влити соус. Запечені або обсмажені котлети перекладіть в каструлю з теплим соусом і тушкуйте на повільному вогні протягом 25 хвилин.
Італійські котлети готові!
Смачного! Подавати італійські котлети найкраще, звичайно, з пастою.