Рецепт Італійські булочки фото

Італійські булочки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Тісто, Овочі, Картопля, Дріжджове тісто
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Випічка, Булочки, Солоне

Якщо ви хочете приготувати цікаву несолодке випічку з простих і доступних продуктів, беріть на замітку цю ідею, як зробити італійські булочки з картоплі. Не складно, ситно і смачно!

Основою цих булочок буде відварну картоплю, а також борошно і манна крупа. Завдяки такому ансамблю виходить вельми цікаве тісто, з яким зручно працювати. Доповнити рецепт можна не тільки базиліком, але і будь-який інший зеленню за смаком. Подавайте булочки до теплими і холодними страв, до супів, гарячого і соусів.

  • Картопля - 3-4 штук
  • Крупа манна - 200 грам
  • Борошно - 400 грам
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Вода - 340 мілілітрів
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Дріжджі сухі - 1.5 чайних ложки
  • Помідор - 1/2 штуки
  • Сіль і цукор - 1 щіпка
  • Сушений базилік - 1 щіпка
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
італійські булочки - фото крок 1
1. Картопля насамперед потрібно вимити і відварити до готовності в підсоленій воді.
італійські булочки - фото крок 2
2. Замішувати тісто можна вручну або за допомогою техніки. Я роблю це в хлібопічці. Картопля очистіть і натріть на тертці.
італійські булочки - фото крок 3
3. Додайте воду і рослинне масло.
італійські булочки - фото крок 4
4. Всипте сіль, манку, борошно і дріжджі. Усе, тепер нехай замішується. Готове тісто залиште в теплому місці на годинку приблизно.
італійські булочки - фото крок 5
5. Testo майже.
італійські булочки - фото крок 6
6. Розділіть його на невеликі кульки.
італійські булочки - фото крок 7
7. Викладіть кульки на деко, трохи притиснувши рукою зверху.
італійські булочки - фото крок 8
8. У невеликій мисці з'єднайте рослинна олія, щіпку солі і цукру, сушений базилік.
італійські булочки - фото крок 9
9. Змастіть маслом булочки.
італійські булочки - фото крок 10
10. Маленькими кубиками наріжте помідор.
італійські булочки - фото крок 11
11. Посипте помідорами булочки. Усе, можна відправляти їх в розігріту до 200 градусів духовку.
італійські булочки - фото крок 12
12. Запікайте булочки до рум'яності близько 15 хвилин.
італійські булочки - фото крок 13
13. Смачного!

Схожі рецепти