Італійські булочки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати цікаву несолодке випічку з простих і доступних продуктів, беріть на замітку цю ідею, як зробити італійські булочки з картоплі. Не складно, ситно і смачно!
Основою цих булочок буде відварну картоплю, а також борошно і манна крупа. Завдяки такому ансамблю виходить вельми цікаве тісто, з яким зручно працювати. Доповнити рецепт можна не тільки базиліком, але і будь-який інший зеленню за смаком. Подавайте булочки до теплими і холодними страв, до супів, гарячого і соусів.
- Картопля - 3-4 штук
- Крупа манна - 200 грам
- Борошно - 400 грам
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Вода - 340 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Дріжджі сухі - 1.5 чайних ложки
- Помідор - 1/2 штуки
- Сіль і цукор - 1 щіпка
- Сушений базилік - 1 щіпка
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
1. Картопля насамперед потрібно вимити і відварити до готовності в підсоленій воді.
2. Замішувати тісто можна вручну або за допомогою техніки. Я роблю це в хлібопічці. Картопля очистіть і натріть на тертці.
3. Додайте воду і рослинне масло.
4. Всипте сіль, манку, борошно і дріжджі. Усе, тепер нехай замішується. Готове тісто залиште в теплому місці на годинку приблизно.
5. Testo майже.
6. Розділіть його на невеликі кульки.
7. Викладіть кульки на деко, трохи притиснувши рукою зверху.
8. У невеликій мисці з'єднайте рослинна олія, щіпку солі і цукру, сушений базилік.
9. Змастіть маслом булочки.
10. Маленькими кубиками наріжте помідор.
11. Посипте помідорами булочки. Усе, можна відправляти їх в розігріту до 200 градусів духовку.
12. Запікайте булочки до рум'яності близько 15 хвилин.
13. Смачного!