Хумус з паприкою
(покроковий рецепт з фото)
Солодкий болгарський перець робить цей хумус яскравим і привабливим блюдом. Традиційно подається з шматочками піти, але смачно також на хлібі або крекерах.
Рецепт хумус розповідає, як приготувати живильну, смачне і багате корисними речовинами середземноморське блюдо. Рецепт хумус простий, а його результат - чудова закуска, яка не тільки вгамує голод, але і принесе користь організму. Спробуйте приготувати хумус з паприкою, відкрийте для себе новий смак звичного хумус, який додасть паприка.
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори в'ялені - 2 штуки
- Лимонний сік - 3 Ст. Ложки
- Часник - 3 зубчики
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Петрушка - 1 пучок
1. У чаші блендера подрібніть нут до пюреобразного стану.
2. Додайте часник, оливкова олія, лимонний сік і сіль. Все ретельно перемішайте.
3. Видаліть насіння з перцю і обсмажте його злегка на сковороді.
4. Додайте в масу перець і помідори, все ретельно збийте до однорідності. Подавайте на сервірочном блюді з лавашем або тартільямі, прикрасьте петрушкою.