Рецепт Гуляш з яловичини з паприкою фото

Гуляш з яловичини з паприкою
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Яловичина , Спеції , Прянощі , Приправи , Паприка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 2 г. 20 хв.

Таке блюдо краще готувати взимку: воно ситне, гостре і поїдати його треба гарячим. Пропоную варіант, як приготувати гуляш з яловичини з паприкою. З його допомогою ви смачно нагодуйте все сімейство!

Опис приготування:

Якщо ви взимку вибралися на дачу, то таке блюдо і нагодує, і зігріє. Готується гуляш з яловичини з паприкою легко, пропоную в цьому переконатися. Перед вами рецепт приготування дивовижного страви, спробувавши яке одного разу, ви не забудете його смаку вже ніколи. Всі процеси нескладні, правда, готується гуляш досить довго. Зате який смак вийде, пальчики оближеш. Приступаємо!

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 4 штуки
  • Картопля - 3 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Помідор - 3-4 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Гострий мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Паприка сушена мелена - 2 Ст. Ложки
  • Кмин або вибирає мелені - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Томатна паста - 1, 5-2 Ст. Ложки
  • Бульйон - 1 літр (або вода)
гуляш з яловичини з паприкою - фото крок 1
Чистимо і дрібно нарізаємо цибулю. Обсмажуємо на вершковому маслі до прозорості.
гуляш з яловичини з паприкою - фото крок 2
М'якоть яловичини нарізаємо на маленькі шматочки і додаємо до цибулі. Обсмажуємо на сильному вогні хвилин 5-7.
гуляш з яловичини з паприкою - фото крок 3
Помідори нарізаємо на дрібні кубики, часник подрібнюємо ножем. Додаємо помідори і часник до м'яса, туди ж відправляємо спеції, томатну пасту і сіль.
гуляш з яловичини з паприкою - фото крок 4
Заливаємо гарячою водою або бульйоном і доводимо до кипіння. Як тільки закипить, зменшуємо вогонь до мінімуму і варимо приблизно 1 час. Кришку каструлі щільно не закриваємо, нехай рідина трохи випарується.
гуляш з яловичини з паприкою - фото крок 5
Чистим картофель, у перців видаляємо серцевину з насінням. Нарізаємо і перці, і картопля дрібними кубиками і додаємо в гуляш. Варимо ще хвилин 25-30 на повільному вогні. В кінці можна додати півсклянки червоного сухого вина і дати гуляшу ще покипіти хвилин 5.

Схожі рецепти