Картопля з паприкою
(покроковий рецепт з фото)
Простий і смачний гарнір до будь-якого м'яса або риби. Подається картопля з паприкою з соусами або сметаною.
Зваріть на гарнір картоплю з паприкою. Вона підійде до м'ясних, рибних страв, страв з птиці, а також до тушкованої капусти і грибів.
- Картопля - 500 грам
- Паприка - За смаком
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Крем - За смаком
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти. Картопля вимити і очистити.
2. Поріжте картоплю на 4 частини вздовж. Щоб зберегти форму після варіння, його потрібно заливати окропом. Поставте чайник закипати.
3. Залийте картопля в каструлі, сіль і зварної шов 15 хвилин до готовності.
4. Злийте всю воду.
5. Розкладіть картопля по тарілках. Posyp'te паприки.
6. Прикрасьте зеленню. Полийте оливковою олією або подайте до картоплі сметану. Приємного!