Картопля в духовці з паприкою
(покроковий рецепт з фото)
Найсмачніший рецепт картоплі в духовці. Виходить картопля з хрусткою скоринкою, а всередині м'який. Паприка надає йому не тільки прекрасний смак, але і красивий насичений колір.
Приготуйте картоплю в духовці з паприкою. Спочатку картопля треба ошпарити до напівготовності, щоб він зберіг форму і покрився потім хрусткою скоринкою. Потім відправляємо в духовку.
- Картопля - 500 грам
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Сіль, чорний перець - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком
1. Приготуємо продукти.
2. Очищений картопля викладіть в каструлю. Залийте киплячою солоною водою і відваріть на повільному вогні до напівготовності, не довше за 10 хвилин.
3. Злийте всю воду.
4. Викладіть картоплю на змащене деко або папір для випічки. Посипте перцем чорний і паприкою. Надішліть картопля в гарячу духовку при температурі 250 градусів на 15-20 хвилин зарум'яниться і дійти.
5. Готово! приємного!