Гуляш з паприкою
(покроковий рецепт з фото)
Загул - універсальне першій-ліпшій нагоді блюдо. Це завжди м'ясо в підливі, завжди багато овочів, завжди великий "вихід" готового блюда. Готуйте, не пошкодуєте.
Такий гуляш родом з дитинства. Мама часто його готувала. Можливо, вам смак теж здасться знайомим. Смачного!
- Яловичий ошийок - 1 кілограм
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Болгарський перець - 2 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Томатна паста чи помідори - 3 штуки
Різного кольору болгарський перець потрібно нарізати соломкою.
Яловичий ошийок наріжте дрібно. Я його добре обрізала, видаливши всі жилки.
Для приготування страви можна взяти і філейну частину, але з ошийка гуляш вийде більш соковитим.
Для приготування страви можна взяти і філейну частину, але з ошийка гуляш вийде більш соковитим.
У сотейнику пассеруйте нарізану цибулю.
Додайте підготовлене м'ясо. Перемішайте. Смажте без кришки 10 хвилин.
Додайте перець, сіль, спеції, томатну пасту або помідори. Налийте склянку окропу, і тушкуйте під кришкою близько 1 годину. Дрібно нарізане м'ясо за цей час приготується.
Подавайте до столу з гарніром з макаронів або каші.