Рецепт Гуляш з паприкою фото

Гуляш з паприкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Угорська кухня
М'ясо, Яловичина
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Загул - універсальне першій-ліпшій нагоді блюдо. Це завжди м'ясо в підливі, завжди багато овочів, завжди великий "вихід" готового блюда. Готуйте, не пошкодуєте.

Такий гуляш родом з дитинства. Мама часто його готувала. Можливо, вам смак теж здасться знайомим. Смачного!

  • Яловичий ошийок - 1 кілограм
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Болгарський перець - 2 штуки
  • Рослинна олія - 50 мілілітрів
  • Томатна паста чи помідори - 3 штуки
гуляш з паприкою - фото крок 1
Різного кольору болгарський перець потрібно нарізати соломкою.
гуляш з паприкою - фото крок 2
Яловичий ошийок наріжте дрібно. Я його добре обрізала, видаливши всі жилки.
Для приготування страви можна взяти і філейну частину, але з ошийка гуляш вийде більш соковитим.
гуляш з паприкою - фото крок 3
У сотейнику пассеруйте нарізану цибулю.
гуляш з паприкою - фото крок 4
Додайте підготовлене м'ясо. Перемішайте. Смажте без кришки 10 хвилин.
гуляш з паприкою - фото крок 5
Додайте перець, сіль, спеції, томатну пасту або помідори. Налийте склянку окропу, і тушкуйте під кришкою близько 1 годину. Дрібно нарізане м'ясо за цей час приготується.
гуляш з паприкою - фото крок 6
Подавайте до столу з гарніром з макаронів або каші.

Схожі рецепти