Філе телапії з паприкою в сухарний скоринці
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування філе телапії з паприкою в скоринці з сухарів. Телапія - гарне поєднання якості і ціни.
Досить простий рецепт приготування телапії. Паприка додасть рибку дуже незвичайний і приємний смак.
- Telapiya - 1 кілограм
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Яйця - 4 штуки
- Панірувальні сухарі - 7 Ст. Ложок
- Рослинна олія - За смаком( для смаження)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Паприка - 3 чайних ложки
1. Для приготування страви найкраще підходить риба телапія. Розморожуємо філе телапії, в проточній холодній воді добре промиваємо і злегка обсушуємо. Нарізаємо філе брусочками в довжину.
2. У миску перекладаємо шматочки риби, потім додаємо паприку і сіль. Все добре перемішуємо і хвилин на двадцять залишаємо.
3. Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло. У борошні акуратно паніруємо шматочки риби.
4. Дістаємо з льезона. Лишків яйця даємо стекти. У панірувальних сухарях рівномірно паніруємо.
5. З обох сторін обсмажуємо. Хвилини за дві-три обсмажуємо з обох сторін.
6. Потім рибу перекладаємо на тарілки і після подаємо до столу. Смачного!