Рецепт Філе телапії з паприкою в сухарний скоринці фото

Філе телапії з паприкою в сухарний скоринці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Спеції , Прянощі , Приправи , Тілапія , Паприка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 40 хв.

Рецепт приготування філе телапії з паприкою в скоринці з сухарів. Телапія - гарне поєднання якості і ціни.

Опис приготування:

Досить простий рецепт приготування телапії. Паприка додасть рибку дуже незвичайний і приємний смак.

  • Telapiya - 1 кілограм
  • Борошно - 5 Ст. Ложок
  • Яйця - 4 штуки
  • Панірувальні сухарі - 7 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - За смаком( для смаження)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 3 чайних ложки
філе телапії з паприкою в сухарний скоринці - фото крок 1
1. Для приготування страви найкраще підходить риба телапія. Розморожуємо філе телапії, в проточній холодній воді добре промиваємо і злегка обсушуємо. Нарізаємо філе брусочками в довжину.
філе телапії з паприкою в сухарний скоринці - фото крок 2
2. У миску перекладаємо шматочки риби, потім додаємо паприку і сіль. Все добре перемішуємо і хвилин на двадцять залишаємо.
філе телапії з паприкою в сухарний скоринці - фото крок 3
3. Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло. У борошні акуратно паніруємо шматочки риби.
філе телапії з паприкою в сухарний скоринці - фото крок 4
4. Дістаємо з льезона. Лишків яйця даємо стекти. У панірувальних сухарях рівномірно паніруємо.
філе телапії з паприкою в сухарний скоринці - фото крок 5
5. З обох сторін обсмажуємо. Хвилини за дві-три обсмажуємо з обох сторін.
філе телапії з паприкою в сухарний скоринці - фото крок 6
6. Потім рибу перекладаємо на тарілки і після подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти