Хе з судака по-корейськи
(покроковий рецепт з фото)
Багатьом дуже полюбилася капуста або морква по-корейськи. Ще одне дуже популярне блюдо - це хе. Розповідаю рецепт, як приготувати хе з судака по-корейськи. Ця страва готується з сирої риби.
Особливість приготування страви в тому, що робиться воно зі свіжої риби, яка не піддається термічній обробці. Ось чому якість риби та її свіжість так важливі. Можна купити вже готову страву, але рекомендую зробити його самостійно і не ризикувати своїм здоров'ям. Захоплюватися їм не варто, адже в своєму складі воно містить кислоту і прянощі.
- Філе судака - 0, 5 кілограма
- Морквина - 2 штуки
- Цибулина - 2 штуки
- Оцтова кислота 70% - 1 Ст. Ложка
- Соняшникова олія - 100 мілілітрів
- Koriandr - 1 Чайна ложка
- Червоний перець - 0, 5 чайних ложки
- Чорний перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
1
Рибу вимийте добре, розріжте шматочками довгастої форми. Перекладіть її в миску.
2
Полийте філе оцтовою кислотою і перемішайте, відправте його на 30-60 хвилин в холодильник.
3
Тим часом очистіть і подрібніть моркву соломкою за допомогою спеціальної терки. Цибулю очистіть і розріжте на половинки, потім кожну поріжте ще на 2 частини і нарубати тонко.
4
Дістаньте рибу з холодильника і викладіть на неї цибулю, морква. Посипте все сіллю, чорним перцем і червоним, додайте подрібнений коріандр.
5
На вогні нагрійте гарненько рослинне масло, потім налийте його в миску до овочів і риби. Гарненько перемішайте суміш і приберіть на 2-3 години в холодильник.
6
Викладіть рибу в тарілку, за смаком додайте спеції і сіль. Смачного!