Рецепт Gюcpot фото

Gюcpot
(покроковий рецепт з фото)

Голландська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля, Яловичина
Дієтичне харчування, Низькокалорійні
На обід
Гарячі страви

Якщо ви ще не знаєте, як зробити гюцпот, і що це взагалі таке, - розповідаю! Це таке морквяно-картопляне пюре з дивно м'яким м'ясом, голландська екзотика до вашого столу. Спробуєте?

Цей класичний рецепт гюцпот, звичайно, ще передбачає додавання деяких інших традиційних елементів, типу анісу, але я запропонувала більш доступний нашому споживачеві варіант. Взагалі ж можна таке пюре для гюцпот в домашніх умовах готувати взагалі з будь-яких овочів - експериментуйте, Не бійтеся! Дуже гарний, наприклад, варіант з картоплею, коренем селери, і квашеної капустою.

  • Картопля - 500 грам
  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Часник - 6 зубчиків
  • Вино червоне десертне - 100 мілілітрів
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Спеції - За смаком
Gюcpot - фото крок 1
1. Наливаємо в сотейник оливкова олія, розігріваємо, і обсмажуємо на ньому крупно порізані цибулю і моркву.
Gюcpot - фото крок 2
2. Картоплю чистимо і ріжемо четвертинками, часник - дрібними пластинками. Додаємо до обсмаженою овочам. Сюди ж - м'ясо, вино, і вибрані приправи.
Gюcpot - фото крок 3
3. Заливаємо водою так, щоб вона трохи прикривала овочі. Тушкуємо дві години дуже маленькому вогні.
Gюcpot - фото крок 4
4. Тепер дістаємо м'ясо, і зливаємо зайву воду, але так, щоб досить вистачило для пюре. Товчемо овочі, а зверху вже викладаємо м'ясо. Готово!

Схожі рецепти