Рецепт Гуляш в скороварке фото

Гуляш в скороварке
(покроковий рецепт з фото)

Угорська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Гарячі страви

Гуляш в скороварці ви приготуєте дуже швидко. При цьому, м'ясо буде дуже ніжним і соковитим. Вам знадобиться близько години на приготування гуляшу в скороварці з яловичини, грудинки, картоплі і спецій.

До м'яса і картоплі можна додати овочі - морква, болгарський перець, пастернак, гриби. Всі вони додаються в скороварку за 10-15 хвилин до закінчення приготування.

Як приготувати гуляш в скороварці?

1. М'ясо промийте. Потім м'ясо і грудинку наріжте на шматочки. З м'яса треба вирізати прожилки.

2. У скороварку покладіть шматочок масла і шматочки м'яса.

3. Цибуля почистіть і наріжте невеликими кубиками, також викладіть в скороварку.

4. Туди ж відправте очищені зубчики часнику.

5. Додати сіль, поперчіть, додайте томатне пюре і перемішайте. Якщо бажаєте, додайте улюблені спеції - гострий перець, koriandr, ін.

6. Гасіть м'ясо, закривши скороварку кришкою, 30-40 хвилин.

7. Потім додайте в скороварку почищений і нарізаний великими кубиками картоплю. Накрийте кришкою і тушкуйте ще 10 хвилин.

Подавайте гуляш зі сметаною і рубаною зеленню.

Смачного!

  • Яловичина - 600 грам
  • Грудинка - 100 грам
  • Цибуля - 3 штуки
  • Паприка угорська - 1 Ст. Ложка
  • Картопля - 5-7 штук
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Томатне пюре - 80 грам
  • Бульйон м'ясний або вода - 1 Склянка
  • Часник - 3 зубчики
До м'яса і картоплі можна додати овочі - морква, болгарський перець, пастернак, гриби. Всі вони додаються в скороварку за 10-15 хвилин до закінчення приготування.

Як приготувати гуляш в скороварці?

1. М'ясо промийте. Потім м'ясо і грудинку наріжте на шматочки. З м'яса треба вирізати прожилки.

2. У скороварку покладіть шматочок масла і шматочки м'яса.

3. Цибуля почистіть і наріжте невеликими кубиками, також викладіть в скороварку.

4. Туди ж відправте очищені зубчики часнику.

5. Додати сіль, поперчіть, додайте томатне пюре і перемішайте. Якщо бажаєте, додайте улюблені спеції - гострий перець, koriandr, ін.

6. Гасіть м'ясо, закривши скороварку кришкою, 30-40 хвилин.

7. Потім додайте в скороварку почищений і нарізаний великими кубиками картоплю. Накрийте кришкою і тушкуйте ще 10 хвилин.

Подавайте гуляш зі сметаною і рубаною зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти