Бефстроганов в скороварке
(покроковий рецепт з фото)
Ніколи не готували бефстроганов в скороварці в домашніх умовах? Тоді зверніть увагу на цей рецепт, оскільки блюдо виходить ніжним, а часу на його приготування потрібно мінімум.
Як швидко приготувати бефстроганов в скороварці в домашніх умовах? Все просто! Поки техніка буде виконувати своє завдання, відваріть гарнір. До м'яса можна додати сметану, трохи борошна або томатну пасту - за смаком. При подачі документів не забудьте притрусити зеленню петрушки.
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 1 штука
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 30 грам
- Сіль і перець - За смаком
- Крем - 30 грам
1. Для приготування страви беремо яловичину. Ріжемо її брусочками і відправляємо в скороварку. Вибираємо режим "жарка" і залишаємо техніку працювати.
2. Тим часом ріжемо цибулю якомога дрібніше. Відправляємо до нашого м'яса і ретельно перемішуємо. Солимо і перчимо до смаку.
3. В кінці смаження додаємо сметану, ще раз перемішуємо і вибираємо режим "гасіння" . У мене на цей процес йде близько 20 хвилин. Поки м'ясо готується відварюємо гарнір. У моєму випадку - це рис, але ви можете вибрати на свій смак будь-яку крупу, картопля або макаронні вироби.
4. Ось таке смачне блюдо (бефстроганов в скороварці в домашніх умовах) у нас вийшло. Часу на його приготування пішло близько 1, 5 годин.