Рецепт Долма в скороварке фото

Долма в скороварке
(покроковий рецепт з фото)

Азербайджанська кухня
М'ясо , Фарш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Пропоную вам порівняно простий рецепт приготування долми в скороварці, який я недавно для себе відкрив. Готується долма в скороварен просто і швидко. Спробуйте!

Опис приготування:

Щоб приготувати долму в скороварці, спочатку потрібно нашаткувати овочі, змішати їх з м'ясом, додати спецій і солі і поставити гаситися в скороварку. У процесі готування додаємо рис і помішувати.

  • Фарш - 800 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Морквина - 2 штуки
  • Капуста - 500 грам
  • Мал - 1 Склянка
  • Помідори - 3 штуки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець мелений чорний - За смаком
долма в скороварке - фото крок 1
Шаткуємо капусту.
долма в скороварке - фото крок 2
Дрібно нарізаємо цибулю.
долма в скороварке - фото крок 3
Своїм та кубиками ріжемо болгарський перець.
долма в скороварке - фото крок 4
Трьом на крупній тертці моркву.
долма в скороварке - фото крок 5
Змішуємо овочі в одній мисці. Додаємо спеції, сіль.
долма в скороварке - фото крок 6
Додаємо в миску фарш, зверху викладаємо помідори, нарізані кільцями. Даємо пустити сік і ставимо на режим"Гасіння" , таймер встановлюємо на 2 годину.
долма в скороварке - фото крок 7
Через годину гасіння відкриваємо кришку, додаємо рис. Долма готові, можна подавати до столу.

Схожі рецепти