Долма в скороварке
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам порівняно простий рецепт приготування долми в скороварці, який я недавно для себе відкрив. Готується долма в скороварен просто і швидко. Спробуйте!
Щоб приготувати долму в скороварці, спочатку потрібно нашаткувати овочі, змішати їх з м'ясом, додати спецій і солі і поставити гаситися в скороварку. У процесі готування додаємо рис і помішувати.
- Фарш - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Морквина - 2 штуки
- Капуста - 500 грам
- Мал - 1 Склянка
- Помідори - 3 штуки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Перець мелений чорний - За смаком
Шаткуємо капусту.
Дрібно нарізаємо цибулю.
Своїм та кубиками ріжемо болгарський перець.
Трьом на крупній тертці моркву.
Змішуємо овочі в одній мисці. Додаємо спеції, сіль.
Додаємо в миску фарш, зверху викладаємо помідори, нарізані кільцями. Даємо пустити сік і ставимо на режим "гасіння", таймер встановлюємо на 2 годину.
Через годину гасіння відкриваємо кришку, додаємо рис. Долма готові, можна подавати до столу.