Рецепт Гарнір до реберцям свинячим фото

Гарнір до реберцям свинячим
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На святковий стіл
Гарячі страви

Звичайно, реберця смачні і самі по собі, але варто визнати, що м'яса на них замало, - потрібен гарнір! Тому пропоную доступний і простий рецепт гарніру до реберцям свинячим, з картоплі і кабачків!

Хочу з вами поділитися цікавим, але при цьому простим рецептом гарнір до реберцям свинячим. По суті, це всього лише смажену картоплю і смажені кабачки, але ви тільки подивіться, наскільки красиво блюдо виглядає при подачі! Особисто я саме тому такий гарнір до реберцям свинячим в домашніх умовах і використовую. Навіть звичайний обід або вечерю таким чином легко можна перетворити на вишуканий фуршет!

  • Картопля - 5 штук
  • Кабачок - 1 штука (або два маленьких)
  • Сіль - За смаком
  • Італійські трави - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
гарнір до реберцям свинячим - фото крок 1
1. Картоплю ріжемо тоненькими пластинками, і обсмажити на олії до рум'яного кольору з кожного боку. Трохи посоліть і відкладіть в сторону.
гарнір до реберцям свинячим - фото крок 2
2. З кабачками проробляємо все те ж саме, ось тільки ріжемо трохи товщі, щоб вони не "тонули" у маслі.
гарнір до реберцям свинячим - фото крок 3
3. Картопля пересипаємо спеціями, солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо.
гарнір до реберцям свинячим - фото крок 4
4. Теж саме - з кабачками.
гарнір до реберцям свинячим - фото крок 5
5. А тепер на велике святкове блюдо викладаємо шар картоплі, потім шар кабачків, і наверх викладаємо готові реберця. Смачного!

Схожі рецепти