Гарнір до реберцям свинячим
(покроковий рецепт з фото)
Звичайно, реберця смачні і самі по собі, але варто визнати, що м'яса на них замало, - потрібен гарнір! Тому пропоную доступний і простий рецепт гарніру до реберцям свинячим, з картоплі і кабачків!
Хочу з вами поділитися цікавим, але при цьому простим рецептом гарнір до реберцям свинячим. По суті, це всього лише смажену картоплю і смажені кабачки, але ви тільки подивіться, наскільки красиво блюдо виглядає при подачі! Особисто я саме тому такий гарнір до реберцям свинячим в домашніх умовах і використовую. Навіть звичайний обід або вечерю таким чином легко можна перетворити на вишуканий фуршет!
- Картопля - 5 штук
- Кабачок - 1 штука (або два маленьких)
- Сіль - За смаком
- Італійські трави - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Картоплю ріжемо тоненькими пластинками, і обсмажити на олії до рум'яного кольору з кожного боку. Трохи посоліть і відкладіть в сторону.
2. З кабачками проробляємо все те ж саме, ось тільки ріжемо трохи товщі, щоб вони не "тонули" у маслі.
3. Картопля пересипаємо спеціями, солимо і перчимо до смаку. Перемішуємо.
4. Теж саме - з кабачками.
5. А тепер на велике святкове блюдо викладаємо шар картоплі, потім шар кабачків, і наверх викладаємо готові реберця. Смачного!