Крупи в гарнір
(покроковий рецепт з фото)
Булгур чудово поєднується з овочами. Хочу запропонувати простий, але смачний гарнір з булгура з болгарським перцем і часником. Такий гарнір можна подати до м'яса або птиці.
Співвідношення води і булгура змінюється в залежності від плити, на якій ви готуєте. Як правило, якщо готуєте на сучасній електроплиті, води потрібно менше. Стек булгур 200 мл. І 450 мл. Води. На газовій плиті складніше зробити температуру кипіння мінімальної, вода випаровується швидше, а значить, стек булгур 200 мл., знадобиться 500 або 550 мл. Води.
- Манна крупа - 1 Склянка
- Вода - 450 мілілітрів
- Олія соняшникова - 30 мілілітрів
- Перець болгарський - 1 штука
- Часник - 1-2 зубчиків
- Сіль - 1 щіпка
Підготуємо інгредієнти.
В сотейник наливаем масло, розігріваємо і додаємо булгур.
Помішуючи готуємо пару хвилин.
Додаємо окріп і сіль. Закінчено на невеликому Вогні 15 хвилин.
Далі, додаємо порізаний невеликими шматочками болгарський перець. Готуємо ще 10-12 хвилин.
За пару хвилин до готовності додаємо подрібнений часник.
Очищені готовий гарнір. Викладаємо за допомогою кулінарного кільця на плоску тарілку. Смачного!