Рецепт Крупи в гарнір фото

Крупи в гарнір
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Крупи , Манна крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 40 хв.

Булгур чудово поєднується з овочами. Хочу запропонувати простий, але смачний гарнір з булгура з болгарським перцем і часником. Такий гарнір можна подати до м'яса або птиці.

Опис приготування:

Співвідношення води і булгура змінюється в залежності від плити, на якій ви готуєте. Як правило, якщо готуєте на сучасній електроплиті, води потрібно менше. Стек булгур 200 мл. І 450 мл. Води. На газовій плиті складніше зробити температуру кипіння мінімальної, вода випаровується швидше, а значить, стек булгур 200 мл., знадобиться 500 або 550 мл. Води.

  • Манна крупа - 1 Склянка
  • Вода - 450 мілілітрів
  • Олія соняшникова - 30 мілілітрів
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Часник - 1-2 зубчиків
  • Сіль - 1 щіпка
крупи в гарнір - фото крок 1
Підготуємо інгредієнти.
крупи в гарнір - фото крок 2
В сотейник наливаем масло, розігріваємо і додаємо булгур.
крупи в гарнір - фото крок 3
Помішуючи готуємо пару хвилин.
крупи в гарнір - фото крок 4
Додаємо окріп і сіль. Закінчено на невеликому Вогні 15 хвилин.
крупи в гарнір - фото крок 5
Далі, додаємо порізаний невеликими шматочками болгарський перець. Готуємо ще 10-12 хвилин.
крупи в гарнір - фото крок 6
За пару хвилин до готовності додаємо подрібнений часник.
крупи в гарнір - фото крок 7
Очищені готовий гарнір. Викладаємо за допомогою кулінарного кільця на плоску тарілку. Смачного!

Схожі рецепти