Рецепт Котлети з крупи фото

Котлети з крупи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
М'ясо , Кролик
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Котлети
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Є багато страв, в рецепті яких можна замінити м'ясні і рибні інгредієнти на альтернативні продукти. Особливо це часто можна помітити в котлетах. Їх видів існує ну дуже багато!

Опис приготування:

Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати котлети з крупи. Для цього вам знадобиться кілька сортів крупи: ячна, гречана і пшоняна. Також ми додамо рис. Має вийти дуже ситно. До такого гарячого навіть можна не подавати гарнір, буде досить додати улюблений соус, наприклад - сметанний або просто майонез.

  • Пшенична крупа - 50 грам
  • Гречка - 50 грам
  • Ячна крупа - 100 грам
  • Мал - 50 грам
  • Помідор - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
котлети з крупи - фото крок 1
Всі крупи (в тому числі і рис) заздалегідь відваріть до готовності. Потім змішайте їх разом, поки вони теплі. Помідор помийте, наріжте і додайте до суміші разом з яйцями, перцем і сіллю.
котлети з крупи - фото крок 2
На сковороді розігрійте масло. З фаршу сформуйте котлетки, вкладати їх в сковороді.
котлети з крупи - фото крок 3
Обсмажуйте з двох боків до рум'яного кольору. Подавайте до столу в теплому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти