Каша з пшеничної крупи
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.
На Русі завжди любили готувати кашу. Видів круп, з яких варять страву, існує багато, але всі вони корисні і ситні. Можна випробувати багато простих рецептів на кожен день. Наприклад, як цей.
Опис приготування:
Поділюся з вами ідеєю, як приготувати кашу з пшеничної крупи. Вона має в своєму складі вітаміни групи В, фосфор, магній, калій і кальцій. Її рекомендують людям, які займаються фізичною працею. Дає організму енергію і стимулює імунітет. А ще це блюдо дуже просте і доступне кожному.
- Вершкове масло - 120 грам
- Пшенична крупа - 1 Склянка
- Вода - 3 склянки
- Сіль - За смаком
- Цукор - За смаком
Закип'ятіть воду в каструлі.
Додайте в окріп крупу, цукор і сіль. Варіть кашу 15 хвилин.
Додайте в блюдо масло, порізане шматочками. Закрийте кришкою вже без вогню.
Залиште кашу на 10 хвилин"дійти" під кришкою. Смачного!