Рецепт Каша з пшеничної крупи фото

Каша з пшеничної крупи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти , Крупи , Пшоно і пшениця
Пісні страви
На обід , На сніданок
Гарячі страви , Каші
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

На Русі завжди любили готувати кашу. Видів круп, з яких варять страву, існує багато, але всі вони корисні і ситні. Можна випробувати багато простих рецептів на кожен день. Наприклад, як цей.

Опис приготування:

Поділюся з вами ідеєю, як приготувати кашу з пшеничної крупи. Вона має в своєму складі вітаміни групи В, фосфор, магній, калій і кальцій. Її рекомендують людям, які займаються фізичною працею. Дає організму енергію і стимулює імунітет. А ще це блюдо дуже просте і доступне кожному.

  • Вершкове масло - 120 грам
  • Пшенична крупа - 1 Склянка
  • Вода - 3 склянки
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
каша з пшеничної крупи - фото крок 1
Закип'ятіть воду в каструлі.
каша з пшеничної крупи - фото крок 2
Додайте в окріп крупу, цукор і сіль. Варіть кашу 15 хвилин.
каша з пшеничної крупи - фото крок 3
Додайте в блюдо масло, порізане шматочками. Закрийте кришкою вже без вогню.
каша з пшеничної крупи - фото крок 4
Залиште кашу на 10 хвилин"дійти" під кришкою. Смачного!

Схожі рецепти