Плов з пшеничної крупи
(покроковий рецепт з фото)
Незвичайний класичний рецепт плову з пшеничної крупи. Приготувати його можна зі свининою або куркою (по вашим смаковим уподобанням). Блюдо виходить дуже ситним і смачним.
Пшенична каша смачна в будь-якому вигляді: це може бути каша на молоці, плов з м'ясом, каша з овочами і просто гарнір. Готувати її відносно швидко, тим більше в мультиварці. Цей рецепт підійде як для сучасної техніки, так і для приготування на звичайній кухонній плиті.
- Пшенична крупа - 1 Склянка
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кукурудза, sparzha - За смаком
- Сіль і приправи - За смаком
- Свинина - 300 грам
1. Готувати плов з пшеничної крупи в домашніх умовах можна в каструлі або в мультиварці. Я вирішила заощадити час і використовувати сучасну техніку. Для початку наріжте свинину і відправте в чашу мультиварку прожаритися на рослинній олії.
2. Обсмаживши трохи м'ясо, відправляємо до нього нарізану цибулю і моркву і будь-які овочі за смаком. У мене були заморожені спаржа і кукурудза.
3. Промиваємо пшеничну крупу кілька разів. Висипаємо на верх м'яса і овочів, коли вони обсмажаться.
4. Заливаємо водою, після чого солимо і приправляємо за смаком. Виставляємо режим, при якому каша з м'ясом буде варитися. У моїй техніці на процес "варка" йде близько 35 хвилин.
5. У деяких Мультиварки є режим "плов" або "гречка" - вони також підійдуть. Коли процес приготування буде завершено, техніка сповістить про це свого господаря.
6. Перемішуємо наш плов і можна додати в нього трохи вершкового масла. Подаємо до столу в гарячому вигляді.