Печиво з пшеничної крупи
(покроковий рецепт з фото)
Цей смачний і корисний десерт готується дуже просто і сподобається як дорослим, так і дітям. Єдиний мінус - пшеничну крупу необхідно замочувати і на це знадобиться деякий час.
Це корисне ароматне печиво сподобається не тільки тим, хто прагне харчуватися правильно і стежить за фігурою, дітки теж із задоволенням будуть ласувати їм, особливо, якщо подати їм ще тепле печиво зі склянкою молока. Печиво готується легко і просто, але для того, щоб використовувати пшеничну крупу для випічки печива, її знадобиться замочити.
- Пшенична крупа - 100 грам
- Вівсяні пластівці - 80-100 грам
- Банан - 2 штуки
- Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
- Вода - 200 мілілітрів
- Ізюм - 50-70 грам
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
1. Пшеничну крупу заливаємо склянкою окропу і залишаємо години на 3-4.
2. Потім додамо до набряклої крупі вівсяні пластівці, цукор і подрібнені в пюре банани.
3. І додамо жменю замочених в окропі родзинок.
4. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 15-20, нехай набухнуть вівсяні пластівці.
5. Деко застилає пергаментом і змащуємо рослинним маслом. Ложкою викладаємо масу для майбутнього печива.
6. І потім формуємо круглі печива, товщиною близько 8-9 мм.
7. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20-25.
8. Остигнуло печиво можна посипати цукровою пудрою.