Рецепт Печиво з пшеничної крупи фото

Печиво з пшеничної крупи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти, Вівсянка, Крупи, Сухофрукти, Пшоно і пшениця, Банан, Ізюм
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, Для дітей, Десерт
Випічка, Печиво

Цей смачний і корисний десерт готується дуже просто і сподобається як дорослим, так і дітям. Єдиний мінус - пшеничну крупу необхідно замочувати і на це знадобиться деякий час.

Це корисне ароматне печиво сподобається не тільки тим, хто прагне харчуватися правильно і стежить за фігурою, дітки теж із задоволенням будуть ласувати їм, особливо, якщо подати їм ще тепле печиво зі склянкою молока. Печиво готується легко і просто, але для того, щоб використовувати пшеничну крупу для випічки печива, її знадобиться замочити.

  • Пшенична крупа - 100 грам
  • Вівсяні пластівці - 80-100 грам
  • Банан - 2 штуки
  • Цукор - 1, 5 Ст. Ложки
  • Вода - 200 мілілітрів
  • Ізюм - 50-70 грам
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
печиво з пшеничної крупи - фото крок 1
1. Пшеничну крупу заливаємо склянкою окропу і залишаємо години на 3-4.
печиво з пшеничної крупи - фото крок 2
2. Потім додамо до набряклої крупі вівсяні пластівці, цукор і подрібнені в пюре банани.
печиво з пшеничної крупи - фото крок 3
3. І додамо жменю замочених в окропі родзинок.
печиво з пшеничної крупи - фото крок 4
4. Перемішуємо і залишаємо хвилин на 15-20, нехай набухнуть вівсяні пластівці.
печиво з пшеничної крупи - фото крок 5
5. Деко застилає пергаментом і змащуємо рослинним маслом. Ложкою викладаємо масу для майбутнього печива.
печиво з пшеничної крупи - фото крок 6
6. І потім формуємо круглі печива, товщиною близько 8-9 мм.
печиво з пшеничної крупи - фото крок 7
7. Випікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці хвилин 20-25.
печиво з пшеничної крупи - фото крок 8
8. Остигнуло печиво можна посипати цукровою пудрою.

Схожі рецепти