Печиво з манної крупи
(покроковий рецепт з фото)
Ця страва чудово підійде на випадок, якщо до вас повинні нагрянути гості. Воно стане відмінним доповненням до чаювання. До того ж особливих зусиль у приготуванні цей рецепт не вимагає.
До складу цього рецепта входять дуже прості інгредієнти. Але це не означає, що печиво вийде несмачним. Борошно і манка завжди є під рукою у кожної господині, а це значить, що таке печиво можна спекти в будь-який момент. Щоб дізнатися, як приготувати печиво з манної крупи, прочитайте цей рецепт.
- Крупа манна - 60 грам
- Борошно пшеничне - 125 грам
- Вершкове масло - 125 грам
- Цукор - 65 грам
Візьміть посуд з високими бортиками. Викладіть з холодильника масло і нарубати його на шматки. Покладіть його в миску і додайте цукор. Розітріть цукор з маслом.
Потім додайте до розтертого з цукром маслу манну крупу. Гарненько все перемішайте.
Борошно просійте через сито, щоб вона наситилася киснем. Тоді випічка вийде розсипчастою і ніжною. Додайте борошно до решти інгредієнтів в мисці.
Замісити тісто. Воно повинно бути пластичним, але щільним, і не повинно прилипати до рук.
Застелите пергаментом деко для випікання. Потім викладіть на нього тісто і розподіліть рівномірно, щоб товщина шару склала 1 см. Розділіть ножем тісто на квадрати.
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте в ній печиво двадцять хвилин. Остудіть його і подавайте до столу.