Рецепт Печиво з манної крупи фото

Печиво з манної крупи
(покроковий рецепт з фото)

Канадська кухня
Борошно, Молочні продукти, Крупи, Вершкове масло, Манька
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка, Солодке, Печиво

Ця страва чудово підійде на випадок, якщо до вас повинні нагрянути гості. Воно стане відмінним доповненням до чаювання. До того ж особливих зусиль у приготуванні цей рецепт не вимагає.

До складу цього рецепта входять дуже прості інгредієнти. Але це не означає, що печиво вийде несмачним. Борошно і манка завжди є під рукою у кожної господині, а це значить, що таке печиво можна спекти в будь-який момент. Щоб дізнатися, як приготувати печиво з манної крупи, прочитайте цей рецепт.

  • Крупа манна - 60 грам
  • Борошно пшеничне - 125 грам
  • Вершкове масло - 125 грам
  • Цукор - 65 грам
печиво з манної крупи - фото крок 1
Візьміть посуд з високими бортиками. Викладіть з холодильника масло і нарубати його на шматки. Покладіть його в миску і додайте цукор. Розітріть цукор з маслом.
печиво з манної крупи - фото крок 2
Потім додайте до розтертого з цукром маслу манну крупу. Гарненько все перемішайте.
печиво з манної крупи - фото крок 3
Борошно просійте через сито, щоб вона наситилася киснем. Тоді випічка вийде розсипчастою і ніжною. Додайте борошно до решти інгредієнтів в мисці.
печиво з манної крупи - фото крок 4
Замісити тісто. Воно повинно бути пластичним, але щільним, і не повинно прилипати до рук.
печиво з манної крупи - фото крок 5
Застелите пергаментом деко для випікання. Потім викладіть на нього тісто і розподіліть рівномірно, щоб товщина шару склала 1 см. Розділіть ножем тісто на квадрати.
печиво з манної крупи - фото крок 6
Розігрійте духовку до ста вісімдесяти градусів і запікайте в ній печиво двадцять хвилин. Остудіть його і подавайте до столу.

Схожі рецепти