Запіканка з манної каші
(покроковий рецепт з фото)
До вашої уваги - неймовірно смачний і корисний простий рецепт запіканки з манної каші, - варто один раз приготувати за правилами, щоб назавжди полюбити цей економний десерт. Зараз розберемося!
Це, як ви помітили, - класичний рецепт запіканки з манної каші, як її готували наші мами і бабусі. Але особисто мені подобаються експерименти, - я люблю нарізати таку запіканку шматочками, присипати цукровою пудрою і подавати разом з фруктами. Адже гарна подача часто вирішує все, - особливо, якщо ви плануєте пригощати такої корисної смакотою діточок. Не бійтеся проявляти креативність, адже рецепт приготування запіканки з манної каші дозволяє все зробити по-своєму.
- Манька - 1 Склянка
- Кефір - 400 мілілітрів
- Яйце - 2 штуки
- Олія - 100 грам
- Ізюм - 50 грам
- Цукор - 150 грам
- Сіль - 1 щіпка
1. Манку замочіть в кефірі, і залиште якомога довше розбухати.
2. Тим часом яйця збиваємо з цукром міксером або в блендері.
3. Вершкове масло розтоплюємо, трохи охолоджуємо, і тільки тоді змішуємо з яєчною сумішшю.
4. Додаємо цукор, родзинки, і дрібку солі. Перемішуємо.
5. Отриману суміш виливаємо в форму для запікання, попередньо змащену маслом.
6. У розігрітій духовці випікаємо півгодини. Готово!