Рецепт Салат з серцем свинячим фото

Салат з серцем свинячим
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Субпродукти, Свинина, Серце
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

У кулінарній скарбничці будь-якої господині зазвичай є мінімум парочка страв із субпродуктів. Хочу запропонувати вам поповнити вашу цим простим і смачненьким варіантом, як приготувати салат з серцем свинячим.

Це відносно недорогий рецепт, який буде актуальний як на святковому столі, так і на кожен день. Горішки надають салатик пікантну родзинку, так що серце заграє в страві абсолютно новим смаком. Рекомендую спробувати!

  • Серце свиняче - 1 кілограм
  • Сир твердий - 300 грам
  • Горіхи - 200 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Сіль, перець, майонез - За смаком
салат з серцем свинячим - фото крок 1
1. Серце вимийте і відваріть в підсоленій воді до готовності. Підготуйте інші інгредієнти.
салат з серцем свинячим - фото крок 2
2. Після охолодження серце очистіть і наріжте. Викладіть в глибокий салатник.
салат з серцем свинячим - фото крок 3
3. Туди ж додайте подрібнені горіхи і тертий сир. Додати сіль, поперчіть за смаком, заправте майонезом.
салат з серцем свинячим - фото крок 4
4. Акуратно все перемішайте і залиште салатик на пару годин в холодильнику, щоб він просочився перед подачею.

Схожі рецепти