Салат з серцем свинячим
(покроковий рецепт з фото)
У кулінарній скарбничці будь-якої господині зазвичай є мінімум парочка страв із субпродуктів. Хочу запропонувати вам поповнити вашу цим простим і смачненьким варіантом, як приготувати салат з серцем свинячим.
Це відносно недорогий рецепт, який буде актуальний як на святковому столі, так і на кожен день. Горішки надають салатик пікантну родзинку, так що серце заграє в страві абсолютно новим смаком. Рекомендую спробувати!
- Серце свиняче - 1 кілограм
- Сир твердий - 300 грам
- Горіхи - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Сіль, перець, майонез - За смаком
1. Серце вимийте і відваріть в підсоленій воді до готовності. Підготуйте інші інгредієнти.
2. Після охолодження серце очистіть і наріжте. Викладіть в глибокий салатник.
3. Туди ж додайте подрібнені горіхи і тертий сир. Додати сіль, поперчіть за смаком, заправте майонезом.
4. Акуратно все перемішайте і залиште салатик на пару годин в холодильнику, щоб він просочився перед подачею.