Рецепт Салат з рису з серцем і фруктами фото

Салат з рису з серцем і фруктами
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Субпродукти , Крупи , Мал , Серце
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування салату з рису, з фруктами і серцем. Тим людям, які стежать за своїм здоров'ям і фігурою даний салат дуже сподобається. У цьому салаті дуже добре поєднуються всі інгредієнти.

Кількість порцій: 4
  • Часник - 2 часточки
  • Свиняче серце - 600 грам
  • Петрушка - 3 штуки (гілочки)
  • Мал - 1 Склянка
  • Ківі - 1 штука
  • Рослинна олія - 30 мілілітрів
  • Банани - 1 штука
  • Сіль - 1 За смаком
  • Апельсин червоний - 1 штука
  • Червоне сухе вино - 50 мілілітрів
салат з рису з серцем і фруктами - фото крок 1
1. В першу чергу приготуємо серце. Нарізаємо його кружечками поперек (товщина кожного кружечка приблизно два сантиметри). Тепер очищаємо від плівки і судин, видаляємо згустки крові, і в проточній воді гарненько промиваємо. Воді даємо стекти, потім шматочки м'яса посолити, і хвилин п'ять з кожного боку обсмажуємо на сковороді, вогонь повинен бути сильним. Після чого вогонь зменшуємо і додаємо вино. Із закритою кришкою тушкуємо ще приблизно сім хвилин.
салат з рису з серцем і фруктами - фото крок 2
2. У проточній воді промиваємо рис (промиваємо поки вода не стане абсолютно прозорою). У каструльку з водою всипаємо рис і ставимо варитися на сильному вогні. Як тільки закипить вода, вогонь зменшуємо і хвилин дванадцять варимо з щільно накритою кришкою (нЕ розмішувати). Коли рис звариться, викладаємо його в тарілку до шматочках серця.
салат з рису з серцем і фруктами - фото крок 3
3. Очищаємо від шкірки апельсин (в нашому рецепті апельсин червоний), і кружечками його нарізаємо. Пару кружечків апельсина кладемо біля рису.
салат з рису з серцем і фруктами - фото крок 4
4. Від шкірки очищаємо ківі і банан, нарізаємо кружечками. Шматочки банана і ківі викладаємо в тарілку.
салат з рису з серцем і фруктами - фото крок 5
5. Салат прикрашаємо зеленню, додаємо часник. Мал можна полити соусом де відварюють серце.

Схожі рецепти