Салат з рису з серцем і фруктами
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату з рису, з фруктами і серцем. Тим людям, які стежать за своїм здоров'ям і фігурою даний салат дуже сподобається. У цьому салаті дуже добре поєднуються всі інгредієнти.
Кількість порцій: 4
- Часник - 2 часточки
- Свиняче серце - 600 грам
- Петрушка - 3 штуки (гілочки)
- Мал - 1 Склянка
- Ківі - 1 штука
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
- Банани - 1 штука
- Сіль - 1 За смаком
- Апельсин червоний - 1 штука
- Червоне сухе вино - 50 мілілітрів
1. В першу чергу приготуємо серце. Нарізаємо його кружечками поперек (товщина кожного кружечка приблизно два сантиметри). Тепер очищаємо від плівки і судин, видаляємо згустки крові, і в проточній воді гарненько промиваємо. Воді даємо стекти, потім шматочки м'яса посолити, і хвилин п'ять з кожного боку обсмажуємо на сковороді, вогонь повинен бути сильним. Після чого вогонь зменшуємо і додаємо вино. Із закритою кришкою тушкуємо ще приблизно сім хвилин.
2. У проточній воді промиваємо рис (промиваємо поки вода не стане абсолютно прозорою). У каструльку з водою всипаємо рис і ставимо варитися на сильному вогні. Як тільки закипить вода, вогонь зменшуємо і хвилин дванадцять варимо з щільно накритою кришкою (нЕ розмішувати). Коли рис звариться, викладаємо його в тарілку до шматочках серця.
3. Очищаємо від шкірки апельсин (в нашому рецепті апельсин червоний), і кружечками його нарізаємо. Пару кружечків апельсина кладемо біля рису.
4. Від шкірки очищаємо ківі і банан, нарізаємо кружечками. Шматочки банана і ківі викладаємо в тарілку.
5. Салат прикрашаємо зеленню, додаємо часник. Мал можна полити соусом де відварюють серце.