Салат з серцем, морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Ситний і смачний салат з серця оцінять в першу чергу чоловіки. Його можна подати як закуску або на вечерю. Готується салат просто і продукти для нього найдоступніші.
Серце можна брати як яловиче, так і свиняче або бараняче. Лук обсмажуйте не дуже сильно, він повинен бути м'яким. Кількість часнику можете збільшити на свій смак. Огірки беріть солоні або мариновані.
- Серце свиняче - 1 штука
- Морква - 2-3 штук
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Огірки солені - 3-4 штук
- Часник - 3-4 зубчиків
- Майонез - 3 Ст. Ложки
- Цукор - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
Підготуйте необхідні інгредієнти. Серце поставте варитися з цибулею і корінням.
Моркву очистіть і натріть на крупній тертці.
Цибулю очистіть і тонко наріжте.
Пасеруйте овочі на маслі, помішуючи, до вашого улюбленого стану. У процесі приготування посипте цукром, посоліть і поперчіть за смаком.
Готове серце охолодіть, очистіть від плівок і жилок. Наріжте соломкою.
Змішайте з овочами.
Додайте дрібно нарізані огірки і пропущений через прес часник.
Додайте дрібно нарізані огірки і пропущений через прес часник.
Заправте салат майонезом, поперчіть і перемішайте. Дайте настоятися близько години.
Подавайте охолодженим.