Рецепт Салат з серцем, морквою і цибулею фото

Салат з серцем, морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Морква , Цибуля , Ріпчаста цибуля , Серце
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Ситний і смачний салат з серця оцінять в першу чергу чоловіки. Його можна подати як закуску або на вечерю. Готується салат просто і продукти для нього найдоступніші.

Опис приготування:

Серце можна брати як яловиче, так і свиняче або бараняче. Лук обсмажуйте не дуже сильно, він повинен бути м'яким. Кількість часнику можете збільшити на свій смак. Огірки беріть солоні або мариновані.

  • Серце свиняче - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
  • Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
  • Огірки солені - 3-4 штук
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
  • Цукор - 1 щіпка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - За смаком
салат з серцем, морквою і цибулею - фото крок 1
Підготуйте необхідні інгредієнти. Серце поставте варитися з цибулею і корінням.
салат з серцем, морквою і цибулею - фото крок 2
Моркву очистіть і натріть на крупній тертці.
салат з серцем, морквою і цибулею - фото крок 3
Цибулю очистіть і тонко наріжте.
салат з серцем, морквою і цибулею - фото крок 4
Пасеруйте овочі на маслі, помішуючи, до вашого улюбленого стану. У процесі приготування посипте цукром, посоліть і поперчіть за смаком.
салат з серцем, морквою і цибулею - фото крок 5
Готове серце охолодіть, очистіть від плівок і жилок. Наріжте соломкою.
салат з серцем, морквою і цибулею - фото крок 6
Змішайте з овочами.
Додайте дрібно нарізані огірки і пропущений через прес часник.
салат з серцем, морквою і цибулею - фото крок 7
Заправте салат майонезом, поперчіть і перемішайте. Дайте настоятися близько години.
салат з серцем, морквою і цибулею - фото крок 8
Подавайте охолодженим.

Схожі рецепти