Рецепт Пельмені з яловичої-свинячим фаршем фото

Пельмені з яловичої-свинячим фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Веганські страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Пельмені

Якщо у мого чоловіка запитати, що він хоче поїсти, даю 80 відсотків, він скаже - пельмені. Домашні, ситні і соковиті пельмені! Це запорука чоловічого щастя (жартую). Але рецепт, на всякий випадок, залишу.

Напевно, у багатьох господинь є свій сімейний рецепт цієї страви. Я вважаю, що найважливішим є вміння зробити правильний тісто. Чи не занадто товсте і не тонке, щоб воно не розвалилося під час варіння. Саме тому я пропоную вам прочитати про те, як приготувати пельмені з яловичої-свинячим фаршем.

  • Свинячий фарш - 500 грам
  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Ріпчаста цибуля - 500 грам
  • Борошно пшеничне - 500 грам
  • Яйце - 5 штук
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - 1 Чайна ложка
  • Холодна вода - 40 мілілітрів
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 1
1. У великій гуртку перемішайте за допомогою вилки яйця з ложкою солі і водою.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 2
2. У глибоку миску всипте 3 склянки борошна. Влийте до неї яєчну суміш.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 3
3. Замісити руками тісто, підсипаючи борошно за потребою. Залиште готове тісто на 20 хвилин.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 4
4. Через деякий час ще раз вимісити тісто до еластичного стану. Приберіть його в пакет і відправте в холодильник на 15-30 хвилин.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 5
5. Поки займіться начинкою. Очищену цибулю подрібніть в кашку за допомогою блендера.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 6
6. Потім перемішайте його з фаршем, сіллю і перцем.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 7
7. Готове тісто розкачати в кілька ковбасок. Кожну наріжте шматочками. Додавайте в міру необхідності борошно.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 8
8. Потім розкачати шматочки тіста качалкою.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 9
9. У центр викладіть по чайній ложці фаршу.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 10
10. Зліпити пельмені. Спочатку зробіть форму півмісяця, потім з'єднайте краю.
пельмені з яловичої-свинячим фаршем - фото крок 11
11. Пельмені варіть в підсоленому окропі. Дайте їм спливти, а потім готуйте ще 5 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти