Арабський гарнір з овочів
(покроковий рецепт з фото)
Арабська гарнір з овочів - дуже навіть цікавий і заслуговує вашої уваги. Перший раз я спробувала на якомусь святі овочі з лоточка. Смак мені дуже сподобався, виявилося, що це гарнір!
Арабська гарнір з овочів можна вважати просто овочевим салатом. Заправляється він гострим соусом під назвою харісса. Вона дуже гостра, тому розводиться водою і маслом. Рецепт приправи: в блендер завантажте свіжий пекучий перець - 5шт, 6 зубчиків часнику, IRU - 0, 5 середня лінія, оливкова олія - 2 ст.Л. І сіль за смаком. Всі подрібніть і зберігайте в холодильнику. Арабська гарнір з овочів повинен просочитися соусом, тому потрібно годину почекати перед вживанням. Успіхів і приємного апетиту!
- Морква - 2 штуки
- Картопля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Петрушка - 1 Ст. Ложка
- Соус гострий "харісса" - 1 Чайна ложка
- Олія - 1 Ст. Ложка
- Оливки - 2-3 Ст. Ложок
Відварити моркву і картоплю, порізаний на шматочки і охолодити.
Додати відварене яйце.
Розвести гострий соус водою і маслом. Додати до овочів.
Додати зелень і масло за смаком.
Овочі поставити в холодильник на годину і додати оливки перед подачею.