Рецепт Арабський гарнір з овочів фото

Арабський гарнір з овочів
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Овочі
Страви без випічки
На полуденок , Для дітей , Десерт , Полудень
Гарніри
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Арабська гарнір з овочів - дуже навіть цікавий і заслуговує вашої уваги. Перший раз я спробувала на якомусь святі овочі з лоточка. Смак мені дуже сподобався, виявилося, що це гарнір!

Опис приготування:

Арабська гарнір з овочів можна вважати просто овочевим салатом. Заправляється він гострим соусом під назвою харісса. Вона дуже гостра, тому розводиться водою і маслом. Рецепт приправи: в блендер завантажте свіжий пекучий перець - 5шт, 6 зубчиків часнику, IRU - 0, 5 середня лінія, оливкова олія - 2 ст.Л. І сіль за смаком. Всі подрібніть і зберігайте в холодильнику. Арабська гарнір з овочів повинен просочитися соусом, тому потрібно годину почекати перед вживанням. Успіхів і приємного апетиту!

  • Морква - 2 штуки
  • Картопля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Петрушка - 1 Ст. Ложка
  • Соус гострий"харісса" - 1 Чайна ложка
  • Олія - 1 Ст. Ложка
  • Оливки - 2-3 Ст. Ложок
арабська гарнір з овочів - фото крок 1
Відварити моркву і картоплю, порізаний на шматочки і охолодити.
арабська гарнір з овочів - фото крок 2
Додати відварене яйце.
арабська гарнір з овочів - фото крок 3
Розвести гострий соус водою і маслом. Додати до овочів.
арабська гарнір з овочів - фото крок 4
Додати зелень і масло за смаком.
арабська гарнір з овочів - фото крок 5
Овочі поставити в холодильник на годину і додати оливки перед подачею.

Схожі рецепти