Дорадо на мангалі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вирушаючи на пікнік, ви хочете приготувати рибу, пропоную вашій увазі просту ідею, як зробити дорадо на мангалі. Ніжна і смачна рибка, від якої всі будуть в захваті!
Я не використовую для цієї рибки ніяких складних маринадів, а ось спеції для смаку і аромату - обов'язково. Смажити дорадо можна вже через 30 хвилин, так що це відмінний варіант для спонтанного пікніка!
- Корифена - 2 штуки
- Лимон - 1/3 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком (для риби)
Підготуйте інгредієнти.
Рибку промийте, очистіть від луски і нутрощів. Гострим ножем зробіть косі надрізи з двох сторін тушки.
Посоліть і натріть рибу спеціями. Викладіть в зручний контейнер.
Зверху викладіть по парі скибочок лимона.
Підготуйте мангал.
Перед тим, як викласти рибку на решітку, можна змастити її трохи рослинним маслом.
Викладіть грати на вугілля.
Смажте по 5-7 хвилин з кожного боку. Якщо цього часу недостатньо, доведіть рибку до готовності, постійно перевертаючи.
Дорадо на мангалі - це корисно, просто і дуже смачно. Смачного!