Дорадо смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)
Дорадо смажена на сковороді - це смачно, просто і дуже швидко! корифена - неймовірна риба, вона припаде до смаку кожному, повірте. Риба підійде на обід або вечерю, з овочами - відмінний варіант!
Смажити дорадо можна просто зі спеціями, або ж використовувати сіль і перець. Також, для хрусткої скоринки будемо використовувати пшеничне борошно. Подавати до столу дорадо можна з різними овочами або легкими салатами, можна рибу подати з рисом - смачно і ситно, вийде поживний обід. Неодмінно приготуйте смажену рибу, вона сподобається всім гостям.
- Корифена - 1 штука
- Спеції - 1 Ст. Ложка (для риби)
- Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сік лимона - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Дорадо очистіть від луски і видаліть нутрощі, добре промийте рибу під струменем води.
Видавіть на рибу сік лимона.
Змастіть рибу спеціями з усіх боків і всередині.
Зробіть надрізи в рибі з обох сторін.
Запаніруйте рибу в борошні.
Смажте дорадо з обох сторін по 10 хвилин.
Смачного!