Рецепт Дорадо смажена на сковороді фото

Дорадо смажена на сковороді
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Обробка
Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 30 хв.

Дорадо смажена на сковороді - це смачно, просто і дуже швидко! корифена - неймовірна риба, вона припаде до смаку кожному, повірте. Риба підійде на обід або вечерю, з овочами - відмінний варіант!

Опис приготування:

Смажити дорадо можна просто зі спеціями, або ж використовувати сіль і перець. Також, для хрусткої скоринки будемо використовувати пшеничне борошно. Подавати до столу дорадо можна з різними овочами або легкими салатами, можна рибу подати з рисом - смачно і ситно, вийде поживний обід. Неодмінно приготуйте смажену рибу, вона сподобається всім гостям.

  • Корифена - 1 штука
  • Спеції - 1 Ст. Ложка (для риби)
  • Борошно пшеничне - 4 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сік лимона - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
дорадо смажена на сковороді - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
дорадо смажена на сковороді - фото крок 2
Дорадо очистіть від луски і видаліть нутрощі, добре промийте рибу під струменем води.
дорадо смажена на сковороді - фото крок 3
Видавіть на рибу сік лимона.
дорадо смажена на сковороді - фото крок 4
Змастіть рибу спеціями з усіх боків і всередині.
дорадо смажена на сковороді - фото крок 5
Зробіть надрізи в рибі з обох сторін.
дорадо смажена на сковороді - фото крок 6
Запаніруйте рибу в борошні.
дорадо смажена на сковороді - фото крок 7
Смажте дорадо з обох сторін по 10 хвилин.
дорадо смажена на сковороді - фото крок 8
Смачного!

Схожі рецепти