Рецепт Éskabeče з дорадо фото

Éskabeče з дорадо
(покроковий рецепт з фото)

Іспанська кухня
Риба та морепродукти, Обробка
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Легка вечеря

Eskabeçe - це блюдо з риби під маринадом з овочів. Найпростіша риба, витримана під цим маринадом, набуває вишуканий смак. Раджу вам скористатися цим рецептом.

Рецепт приготування ЕСКАБЄЧЄ з доради прийшов до нас з берегів Середземномор'я. Ця страва подають до столу і холодним і гарячим.

Пропоную приготувати страва не за класичним рецептом ЕСКАБЄЧЄ, а в традиціях Каталонії. Відмінність тільки в додаванні традиційних для каталонської кухні трав - розмарину і чебрецю.

Отже, рецепт ескачебе з доради:

1.Чистим, моєму і злегка обсушуємо рибу паперовим рушником.

2. Солимо, перчимо рибу. Паніруємо в борошні й обсмажуємо на оливковій олії приблизно по 5 хвилин з кожного боку.

3. Викладаємо рибу в блюдо з високими бортиками. Блюдо повинне бути такого розміру, щоб вся риба помістилася на його дні в один шар.

4. Чистим, моєму морква, цибуля, перець, часник. Нарізаємо вузькими смужками і обсмажуємо на тій самій олії.

5. Додаємо до овочів сіль, запашний перець, оцет, вино, цукор, цедру і сік апельсина, лавровий лист, чебрець і розмарин. Тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5.

6. Рівномірно викладаємо отриманий маринад на рибу. Як охолоне - ставимо в холодильник.

Подавати до столу холодним. Смачного!


  • Обробка - 500 грам
  • Борошно - 5 Ст. Ложок (для панірування)
  • Оливкова олія - 100 мілілітрів
  • Часник - 4 зубчики
  • Лук червоний - 2-3 штук
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Винний оцет - 100-150 мілілітрів
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 1 Чайна ложка(0, 5 ç.l - для риби, 0, 5 Ч л- для маринаду)
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Чебрець - 10 грам
  • Розмарин - 10 грам
  • Перець духмяний мелений - 1 щіпка (за смаком)
  • Апельсин - 1 штука
  • Вино біле сухе - 100 мілілітрів
Рецепт приготування ЕСКАБЄЧЄ з доради прийшов до нас з берегів Середземномор'я. Ця страва подають до столу і холодним і гарячим.

Пропоную приготувати страва не за класичним рецептом ЕСКАБЄЧЄ, а в традиціях Каталонії. Відмінність тільки в додаванні традиційних для каталонської кухні трав - розмарину і чебрецю.

Отже, рецепт ескачебе з доради:

1.Чистим, моєму і злегка обсушуємо рибу паперовим рушником.

2. Солимо, перчимо рибу. Паніруємо в борошні й обсмажуємо на оливковій олії приблизно по 5 хвилин з кожного боку.

3. Викладаємо рибу в блюдо з високими бортиками. Блюдо повинне бути такого розміру, щоб вся риба помістилася на його дні в один шар.

4. Чистим, моєму морква, цибуля, перець, часник. Нарізаємо вузькими смужками і обсмажуємо на тій самій олії.

5. Додаємо до овочів сіль, запашний перець, оцет, вино, цукор, цедру і сік апельсина, лавровий лист, чебрець і розмарин. Тушкуємо на маленькому вогні хвилин 5.

6. Рівномірно викладаємо отриманий маринад на рибу. Як охолоне - ставимо в холодильник.

Подавати до столу холодним. Смачного!

Схожі рецепти