Червона капуста, tushennaya баварець
(покроковий рецепт з фото)
З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати червону капусту, tushennuyu баварського. Вона виходить дуже соковитою, а в поєднанні з підкопченими ковбасками така капуста стане просто чудовим вечерею!
До цієї страви як соус ідеально підходить журавлинне варення (або джем). Також при наявності свіжих або заморожених ягід журавлини їх можна додати в сковороду за 20 хвилин до закінчення готування.
За смаком можете додати в капусту насіння кмину. Таким чином можна замінити гвоздику. Також доповнити аромат страви може гілочка свіжого розмарину, яку можна покласти в сковороду за 5-10 хвилин до закінчення приготування.
- Капуста червона - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яблуко - 1 штука
- Перець горошком - 5 штук
- Гвоздика - За смаком
- Лавровий лист - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Оцет - 1 Чайна ложка
Качан капусти вимийте, зніміть з нього верхні листи. Тепер потрібно нашаткувати капусту, намагаючись робити шматочки однаковими. Нашатковану капусту трохи посоліть і перемішайте.
Тепер потрібно очистити і нарізати ріпчасту цибулю. Потім його треба обсмажити до золотистого кольору на невеликій кількості рослинного масла. До обсмаженої цибулі додайте капусту, залиште все це гаситися.
Як тільки ви відправили капусту гаситися, займіться яблуком. Його бажано очистити від шкірки. Потім яблуко можна нарізати дрібною соломкою або ж натерти на крупній тертці. Яблуко відправте до капусти, покладіть туди перець, гвоздику і лавровий лист, влийте оцет. Продовжуйте тушкувати.
В цілому капуста гаситься близько двох годин. Приблизно за 15 хвилин до закінчення готування покладіть до капусти ковбаски, щоб вони розігрілися. За бажанням ковбаски можна нарізати невеликими шматочками і перемішати з капустою.