Рецепт Червона капуста, tushennaya баварець фото

Червона капуста, tushennaya баварець
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня
Овочі , Капуста , Червона капуста
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 2 г. 30 хв.

З цього рецепта ви дізнаєтеся, як приготувати червону капусту, tushennuyu баварського. Вона виходить дуже соковитою, а в поєднанні з підкопченими ковбасками така капуста стане просто чудовим вечерею!

Опис приготування:

До цієї страви як соус ідеально підходить журавлинне варення (або джем). Також при наявності свіжих або заморожених ягід журавлини їх можна додати в сковороду за 20 хвилин до закінчення готування.

За смаком можете додати в капусту насіння кмину. Таким чином можна замінити гвоздику. Також доповнити аромат страви може гілочка свіжого розмарину, яку можна покласти в сковороду за 5-10 хвилин до закінчення приготування.

  • Капуста червона - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Перець горошком - 5 штук
  • Гвоздика - За смаком
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Оцет - 1 Чайна ложка
червона капуста, tushennaya баварець - фото крок 1
Качан капусти вимийте, зніміть з нього верхні листи. Тепер потрібно нашаткувати капусту, намагаючись робити шматочки однаковими. Нашатковану капусту трохи посоліть і перемішайте.
червона капуста, tushennaya баварець - фото крок 2
Тепер потрібно очистити і нарізати ріпчасту цибулю. Потім його треба обсмажити до золотистого кольору на невеликій кількості рослинного масла. До обсмаженої цибулі додайте капусту, залиште все це гаситися.
червона капуста, tushennaya баварець - фото крок 3
Як тільки ви відправили капусту гаситися, займіться яблуком. Його бажано очистити від шкірки. Потім яблуко можна нарізати дрібною соломкою або ж натерти на крупній тертці. Яблуко відправте до капусти, покладіть туди перець, гвоздику і лавровий лист, влийте оцет. Продовжуйте тушкувати.
червона капуста, tushennaya баварець - фото крок 4
В цілому капуста гаситься близько двох годин. Приблизно за 15 хвилин до закінчення готування покладіть до капусти ковбаски, щоб вони розігрілися. За бажанням ковбаски можна нарізати невеликими шматочками і перемішати з капустою.

Схожі рецепти