Svinaya nozhka баварець
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачне і не менш ситне блюдо, яке стане прикрасою святкового столу. Дивимося і запам'ятовуємо, як приготувати свинячу ніжку по-баварськи.
Процес приготування досить трудомісткий і забирає багато часу, але кінцевий результат обов'язково того варто. Ніжне пряне м'ясо, з рум'яною скоринкою і приголомшливим ароматом не залишить байдужим нікого. Блюдо дуже ситне, тому підійде для справжніх чоловіків, які люблять багато і смачно поїсти.
- Свиняча нога - 1 штука(1, 2-1, 5 кілограма)
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Світле пиво - 250 мілілітрів
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Перець горщиком - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Капуста кисла - 500 грам
1. Збираємо всі необхідні продукти для приготування.
2. Морква, цибуля і часник очищаємо, морква нарізаємо великими шматками. У мене це кружечки.
3. Розміщуємо свинячу ногу в воду, додаємо до неї морква, цибуля, часник, перець і лавровий лист, варимо її близько двох годин.
4. Варену ногу переміщаємо в миску.
5. Заливаємо її соєвим соусом і пивом, витримуємо в такому стані дванадцять годин.
6. У форму для випікання поміщаємо кислу капусту.
7. Наливаємо бульйон, в якому варилася нога, укладаємо останню на капусту, змащуємо її гірчицею і медом. Відправляємо в розігріту до 180-200 градусів духовку на 40-60 хвилин.
8. Готову ногу подаємо з овочами. Смачного!