Рецепт Svinaya nozhka баварець фото

Svinaya nozhka баварець
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Свинина, Свиняча рулька
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви

Це дуже смачне і не менш ситне блюдо, яке стане прикрасою святкового столу. Дивимося і запам'ятовуємо, як приготувати свинячу ніжку по-баварськи.

Процес приготування досить трудомісткий і забирає багато часу, але кінцевий результат обов'язково того варто. Ніжне пряне м'ясо, з рум'яною скоринкою і приголомшливим ароматом не залишить байдужим нікого. Блюдо дуже ситне, тому підійде для справжніх чоловіків, які люблять багато і смачно поїсти.

  • Свиняча нога - 1 штука(1, 2-1, 5 кілограма)
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Світле пиво - 250 мілілітрів
  • Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Гірчичний - 1 Ст. Ложка
  • Перець горщиком - За смаком
  • Лавровий лист - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Капуста кисла - 500 грам
Svinaya nozhka баварець - фото крок 1
1. Збираємо всі необхідні продукти для приготування.
Svinaya nozhka баварець - фото крок 2
2. Морква, цибуля і часник очищаємо, морква нарізаємо великими шматками. У мене це кружечки.
Svinaya nozhka баварець - фото крок 3
3. Розміщуємо свинячу ногу в воду, додаємо до неї морква, цибуля, часник, перець і лавровий лист, варимо її близько двох годин.
Svinaya nozhka баварець - фото крок 4
4. Варену ногу переміщаємо в миску.
Svinaya nozhka баварець - фото крок 5
5. Заливаємо її соєвим соусом і пивом, витримуємо в такому стані дванадцять годин.
Svinaya nozhka баварець - фото крок 6
6. У форму для випікання поміщаємо кислу капусту.
Svinaya nozhka баварець - фото крок 7
7. Наливаємо бульйон, в якому варилася нога, укладаємо останню на капусту, змащуємо її гірчицею і медом. Відправляємо в розігріту до 180-200 градусів духовку на 40-60 хвилин.
Svinaya nozhka баварець - фото крок 8
8. Готову ногу подаємо з овочами. Смачного!

Схожі рецепти