Наждачний папір svinaya
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати смачний рулет зі свинячої шкурки з овочами. На перший погляд блюдо здається складним, проте це не так. Приступаємо до приготування!
Тепер ви можете додати ще один рецепт в скарбничку святкових закусок. Блюдо виходить дуже ароматним, соковитим і смачним. Не бійтеся експериментувати на кухні, додавайте свої улюблені спеції і зелень в рулет і тоді він вийде ще більш смачним. Гарного вам приготування!
- Svinaya наждачний папір з myaskom - 700 грам
- Часник - 8 зубчиків
- Морква - 1 штука
- Сіль, спеції - За смаком
1
Готуємо основний інгредієнт до приготування рулету.
2
Окремо змішуємо спеції і натираємо цією сумішшю свинячу шкурку з усіх боків.
3
Очищаємо моркву і нарізаємо скибочками. Викладаємо по поверхні свинячий шкурки нарізану моркву і натираємо часником.
4
Звертаємо шкурку в щільний рулет.
5
Загортаємо рулет в целофан і перев'язуємо ниткою. У каструлі підігріваємо воду і варимо в ній рулет протягом 3 годин.
6
Готовий рулет охолодити в холодильнику, нарізаємо і подаємо до столу. Смачного!