Рецепт Рисовий папір в домашніх умовах фото

Рисовий папір в домашніх умовах
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Крупи , Мал , Рисовий папір
Дієтичне харчування , Низькокалорійні
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Святковий обід
Гарячі страви , Страви з начинкою
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Процес виготовлення рисового паперу досить складний. Але в домашніх умовах цілком можна приготувати харчову рисовий папір, яка теж дуже смачна. Як приготувати рисовий папір будинку? Читайте!

Опис приготування:

Використовувати такий папір в першу чергу можна в кулінарії для виготовлення ролів. Це навіть буде відмінно, оскільки рис не має присмаку і запаху і дає повністю відчути смак наповнювача. Зберігати такі листи найкраще в провітрюваному місці, так, щоб ніщо їх не зашкодило, оскільки вони дуже крихкі.

  • Борошно рисове - 2 склянки
  • Вода - 3/4 склянки
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
1
Змішайте борошно з сіллю.
2
Потихеньку додавайте холодну воду. Поступово місите тісто хвилин 10-15, щоб не залишилося грудочок.
3
Накрийте тісто плівкою і дайте настоятися півгодини.
4
Посипте стіл борошном і розгортайте тісто. Повинен вийти дуже тонкий пласт.
5
Залиште сушитися природним шляхом. Мінімально потрібно хвилин 40. А якщо ви плануєте довше зберігати листи, той час висушування збільште.

Схожі рецепти