Рецепт Чатні з інжиром і чорним перцем фото

Чатні з інжиром і чорним перцем
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі, Спеції, Прянощі, Приправи, Чорний мелений перець
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Соуси

Рецепт приготування чатні з червоного вина, inzhira, чорного перцю, лука і чебрецю.

Помістити перець на обробній дошці. Використовуючи нижню частину маленької каструлі, злегка розім'яти горошини. Перев'язати чебрець кухонним шпагатом.

Помістити перець, сушений інжир, Luk-salotų, червоне вино, червоний винний оцет, чебрець, сіль, і цукор в середню каструлю. На середньому вогні довести до кипіння.

Зменшити вогонь до низького і варити, поки інжир не стане м'яким, і рідина не загусне, близько 45 хвилин.

Прибрати чебрець. Додати свіжий інжир. Готувати, часто помішуючи, від 10 до 15 хвилин. Зняти каструлю з вогню.

Викласти суміш у велику миску, поставити над крижаною лазнею, щоб охолодити. Зберігати чатні в герметичному контейнері в холодильнику до 4 тижнів.


  • Чорного перцю - 2 чайних ложки (горошин )
  • Гілочок чебрецю - 6 штук
  • Сушеного інжиру - 450 грам(Разрезанного на8 частин )
  • Порт-salotų - 2 склянки(Крупно порезанного)
  • Сухого червоного вина - 2 склянки
  • Червоного винного оцту - 1 Склянка
  • Солі - 1 Чайна ложка
  • Спелого инжира- 900 грам(Нарезанного кусками)
Помістити перець на обробній дошці. Використовуючи нижню частину маленької каструлі, злегка розім'яти горошини. Перев'язати чебрець кухонним шпагатом.

Помістити перець, сушений інжир, Luk-salotų, червоне вино, червоний винний оцет, чебрець, сіль, і цукор в середню каструлю. На середньому вогні довести до кипіння.

Зменшити вогонь до низького і варити, поки інжир не стане м'яким, і рідина не загусне, близько 45 хвилин.

Прибрати чебрець. Додати свіжий інжир. Готувати, часто помішуючи, від 10 до 15 хвилин. Зняти каструлю з вогню.

Викласти суміш у велику миску, поставити над крижаною лазнею, щоб охолодити. Зберігати чатні в герметичному контейнері в холодильнику до 4 тижнів.

Схожі рецепти