Чатні з інжиром і чорним перцем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування чатні з червоного вина, inzhira, чорного перцю, лука і чебрецю.
Помістити перець на обробній дошці. Використовуючи нижню частину маленької каструлі, злегка розім'яти горошини. Перев'язати чебрець кухонним шпагатом.
Помістити перець, сушений інжир, Luk-salotų, червоне вино, червоний винний оцет, чебрець, сіль, і цукор в середню каструлю. На середньому вогні довести до кипіння.
Зменшити вогонь до низького і варити, поки інжир не стане м'яким, і рідина не загусне, близько 45 хвилин.
Прибрати чебрець. Додати свіжий інжир. Готувати, часто помішуючи, від 10 до 15 хвилин. Зняти каструлю з вогню.
Викласти суміш у велику миску, поставити над крижаною лазнею, щоб охолодити. Зберігати чатні в герметичному контейнері в холодильнику до 4 тижнів.
- Чорного перцю - 2 чайних ложки (горошин )
- Гілочок чебрецю - 6 штук
- Сушеного інжиру - 450 грам(Разрезанного на8 частин )
- Порт-salotų - 2 склянки(Крупно порезанного)
- Сухого червоного вина - 2 склянки
- Червоного винного оцту - 1 Склянка
- Солі - 1 Чайна ложка
- Спелого инжира- 900 грам(Нарезанного кусками)
Помістити перець, сушений інжир, Luk-salotų, червоне вино, червоний винний оцет, чебрець, сіль, і цукор в середню каструлю. На середньому вогні довести до кипіння.
Зменшити вогонь до низького і варити, поки інжир не стане м'яким, і рідина не загусне, близько 45 хвилин.
Прибрати чебрець. Додати свіжий інжир. Готувати, часто помішуючи, від 10 до 15 хвилин. Зняти каструлю з вогню.
Викласти суміш у велику миску, поставити над крижаною лазнею, щоб охолодити. Зберігати чатні в герметичному контейнері в холодильнику до 4 тижнів.