Брауні з чорним шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Коричневий shokoladom - це невелике шоколадне тістечко. Воно ідеально поєднується з чашкою хорошого чорної кави. Можна додати кілька волоських горіхів або прикрасити Брауні збитими вершками. Смачно!
Щоб приготувати тісто для Брауні з шоколадом потрібно акуратно провести кілька кулінарних дій! Розтопити шоколад з маслом так, щоб він не пригоріла - обов'язково на водяній бані або на дуже маленькому вогні, збити яйця в пишну піну, все з'єднати і замісити тісто. Тісто рекомендую замішувати НЕ міксером, а ложкою або навіть рукою, щоб збиті яйця не сіли. Тісто потрібно замісити швидко і ніжно! Готовність брауни перевіряйте на суху сірник. Успіхів і приємного апетиту!
- Гіркий шоколад - 150 грам
- Вершкове масло - 6 Ст. Ложок
- Борошно - 12 склянок
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 1 Склянка
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 14 чайних ложок
Підготувати продукти.
У каструльку покласти шоколад і масло.
Розтопити шоколад на водяній бані.
У чашу міксера розбити яйця і насипати цукор.
Яйця збити в піну.
Додати розтоплений шоколад. Змішати.
Додати борошно і всі інші інгредієнти. Замісити тісто.
У форму для кексу налити тісто.
Випікайте 20 хвилин при 180 градусах.
Смачного!