Брауні з шоколадом
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви збираєтеся порадувати своїх близьких смачним десертом, то зверніть увагу на рецепт Брауні з шоколадом, який виходить дуже смачним, наповненим ароматом шоколаду і горіхів.
Перед вами максимально вдалий варіант рецепта Брауні з шоколадом. У його приготуванні немає особливих складнощів. Головне - гарний настрій і увагу. Коли будете ставити інгредієнти на парову баню, слідувати, щоб дно посуду не стосувалося киплячої води. На відміну від печива, цей десерт виходить не таким сухим, всередині зберігається волога. Аромат шоколаду поширюється далеко за межі кухні. Встояти неможливо.
- Гіркий шоколад - 200 грам
- Вершкове масло - 200 грам
- Яйця - 3 штуки
- Борошно - 125 грам
- Цукрова пудра - 180 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Грецькі горіхи - 80 грам
- Сіль - За смаком
1. Розтопіть чорний шоколад з вершковим маслом на водяній бані. Для цього попередньо поламайте шоколад на шматочки, а масло наріжте. Коли суміш розтопиться, перемішайте.
2. Міксером збийте яйця, додавши цукрову пудру. Потім влийте в збиті яйця розтоплений шоколад і масло. Гарненько перемішайте.
3. Просійте необхідне за рецептом кількість борошна. У попередньо підготовлену суміш всипте борошно, ваніль і какао-порошок. Все ретельно перемішайте.
4. Очищені волоські горіхи підсушіть на сковорідці або на деку в духовці. Підсмажені ядра волоського горіха ножем поріжте на дрібні шматочки.
5. Всипте дрібні шматочки горіха в основну масу тесту. Тепер ретельно перемішайте.
6. Форму застеліть папером для випікання. Акуратно вилийте тісто в форму. Рівномірно розподіліть його по всій формі. Духовку розігрійте до 180 градусів. Поставте Брауні випікатися приблизно на 30-40 хвилин. Усе, готово. Дізнавшись, як приготувати Брауні з шоколадом, поріжте його на порційні шматки. Подавайте до кави, чаю.