Рецепт Млинці з чорним рисом фото

Млинці з чорним рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Молочні продукти, Крупи, Мал, Чорний рис
Низькокалорійні, ПП рецепти
На обід, На святковий стіл, Масляна
Випічка, Млинці

Млинці з чорним рисом - такого ви напевно ніколи не пробували. Додаємо чорний (дикий) рис в стандартне тісто для млинців - і отримуємо дуже ситне і оригінальне блюдо!

Думаю, цей рецепт може претендувати на звання самого незвичайного. Млинці з чорним рисом - це дійсно дуже несподіване блюдо, напевно нічого подібного ви ніколи не пробували. Дикий рис робить млинці більш ситними, злегка змінює їх текстуру і смак. Можна спекти такі млинці і не сказати, що вони з чорним рисом, а потім спостерігати за реакцією їдців - дуже веселе видовище

  • Рис дикий - 1 Склянка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Розпушувач - 2 чайних ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Молоко - 3 склянки
  • Яйця - 2 штуки
  • Ванільна есенція - 1 Ст. Ложка
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
млинці з чорним рисом - фото крок 1
Відміряємо необхідну кількість чорного рису і відварити його до готовності так, як зазначено на упаковці.
млинці з чорним рисом - фото крок 2
Змішуємо в мисці всі сухі інгредієнти - борошно, сіль, цукор, розпушувач. Перемішуємо.
млинці з чорним рисом - фото крок 3
В іншій мисочці перемішуємо до однорідності яйце, молоко і ванільну есенцію.
млинці з чорним рисом - фото крок 4
Вливаємо рідку суміш в суху.
млинці з чорним рисом - фото крок 5
Акуратно перемішуємо.
млинці з чорним рисом - фото крок 6
Додаємо в тісто для млинців відварений до готовності дикий рис.
млинці з чорним рисом - фото крок 7
У сковороді розтоплюємо вершкове масло, обсмажуємо в ньому млинці традиційним методом. Спершу з одного боку до готовності…
млинці з чорним рисом - фото крок 8
…потім - з іншою.
млинці з чорним рисом - фото крок 9
Готові млинці подаємо, з чим більше подобається - варенням, сметаною, вершковим маслом, джемом, кленовим сиропом або ще чим-небудь. Смачного!

Схожі рецепти