Млинці з грибами і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Це традиційні млинці з класичного тесту, а ось начинка в них не проста, а найсмачніша на світі - з грибами і рисом. Приготуйте такі млинці, і ваша сім'я скаже вам величезне спасибі.
Найчастіше я роблю такі млинці з грибами і рисом в домашніх умовах в кінці літа і восени, коли починається грибний сезон. Звичайно, їх можна приготувати і з печерицями, але як не крути, з лісовими грибами, наприклад, з lisichkami, виходить набагато смачніше. Тісто в цьому рецепті приготування млинців з грибами і рисом, як мені здається, найпростіше, та й начинку зробити не важко, так що таке блюдо ви зробите легко і швидко.
- Борошно пшеничне - 220 грам
- Вода - 220 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 220 грам
- Гриби - 1 кілограм(zdesy Лисички)
- Мал - 50 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сіль - За смаком(0, 5 ç.l. - в тісто, в начинку до смаку)
- Перець чорний мелений - За смаком
- Масло рослинне - За смаком (для смаження)
Для тесту ми наливаємо в миску воду і всипаємо в неї борошно, ретельно все перемішуємо, поки в тесті не залишиться борошняних грудочок. Потім додаємо молоко, яйце і пів чайної ложки солі, знову все перемішуємо, щоб тісто вийшло гладке і однорідне. Тепер ставимо на вогонь сковороду і змащуємо її маслом. Коли сковорода нагріється, наливаємо на неї пару ложок тесту і розрівнюємо його ложкою, щоб вийшов круглий млинець.
Обсмажуємо млинчики по пару хвилин з кожного боку, поки вони не стануть золотисто-коричневими, складаємо їх на тарілку.
Для начинки ми відварюємо рис до готовності в злегка підсоленій воді, а нарізані лисички обсмажуємо на сковороді до золотистого кольору, окремо смажимо подрібнену цибулю. З'єднуємо гриби з рисом цибулею, додаємо з начинку перець і сіль за смаком. Тепер ми викладаємо приготовлену начинку (пару ложок) на млинець і звертаємо його конвертиком.
Те ж саме робимо з усіма іншими млинцями.
Після цього вже складені млинці з начинкою ми знову обсмажуємо, щоб вони прогрілися зарум'янилися. Приємного всім апетиту!