Рецепт Млинці з печінкою і рисом фото

Млинці з печінкою і рисом
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Тісто , М'ясо , Субпродукти , Крупи , Печінка , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На сніданок
Випічка , Млинці
Кількість порцій: 10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Люблю млинці за те, що з них запросто можна зробити як десерт, так і закуску. Пропоную вам рецепт одного з моїх улюблених начинок для млинців - печінку з рисом. Спробуйте!

Опис приготування:

Млинці з печінкою і рисом починаємо готувати з випічки млинців. Змішайте всі інгредієнти для тіста, вимісити, дайте тесту 20 хвилин постояти, потім випікаючи млинці. Лук подрібніть, обсмажте, потім додайте на сковороду пропущену через м'ясорубку печінку, сіль і перець. Гасіть протягом 15 хвилин. Тим часом відваріть рис, відкиньте його на друшляк і змішайте з печінкою. У центр кожного млинчика покладіть по 2 столових ложки начинки і загорніть трубочкою. Подавайте на стіл зі сметаною. Смачного!

  • Печінка куряча - 500 грам
  • Борошно - 2 склянки
  • Молоко - 3 склянки
  • Мал - 0, 3 склянки
  • Яйце - 3 штуки
  • Цибуля - 3 штуки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Сіль, перець - За смаком
млинці з печінкою і рисом - фото крок 1
Змішайте всі інгредієнти для млинцевого тесту і добре його вимісити. Залиште на 20-25 хвилин трохи дійти.
млинці з печінкою і рисом - фото крок 2
Потім посмажте млинці на розпеченій сковороді з двох сторін.
млинці з печінкою і рисом - фото крок 3
Печінка пропустіть через м'ясорубку.
млинці з печінкою і рисом - фото крок 4
Цибуля подрібніть і обсмажте до золотистого кольору, потім додайте печінковий фарш, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте протягом 15 хвилин.
млинці з печінкою і рисом - фото крок 5
Відваріть і відкиньте на друшляк рис. Коли рис стече, змішайте його з печінкою.
млинці з печінкою і рисом - фото крок 6
У центр кожного млинчика покладіть по 2 столових ложки начинки і загорніть трубочкою. Подавайте зі сметаною.

Схожі рецепти