Млинці з печінкою і рисом
(покроковий рецепт з фото)
Люблю млинці за те, що з них запросто можна зробити як десерт, так і закуску. Пропоную вам рецепт одного з моїх улюблених начинок для млинців - печінку з рисом. Спробуйте!
Млинці з печінкою і рисом починаємо готувати з випічки млинців. Змішайте всі інгредієнти для тіста, вимісити, дайте тесту 20 хвилин постояти, потім випікаючи млинці. Лук подрібніть, обсмажте, потім додайте на сковороду пропущену через м'ясорубку печінку, сіль і перець. Гасіть протягом 15 хвилин. Тим часом відваріть рис, відкиньте його на друшляк і змішайте з печінкою. У центр кожного млинчика покладіть по 2 столових ложки начинки і загорніть трубочкою. Подавайте на стіл зі сметаною. Смачного!
- Печінка куряча - 500 грам
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 3 склянки
- Мал - 0, 3 склянки
- Яйце - 3 штуки
- Цибуля - 3 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Змішайте всі інгредієнти для млинцевого тесту і добре його вимісити. Залиште на 20-25 хвилин трохи дійти.
Потім посмажте млинці на розпеченій сковороді з двох сторін.
Печінка пропустіть через м'ясорубку.
Цибуля подрібніть і обсмажте до золотистого кольору, потім додайте печінковий фарш, приправити сіллю, поперчіть і тушкуйте протягом 15 хвилин.
Відваріть і відкиньте на друшляк рис. Коли рис стече, змішайте його з печінкою.
У центр кожного млинчика покладіть по 2 столових ложки начинки і загорніть трубочкою. Подавайте зі сметаною.