Рецепт Салат з рисом і курячою печінкою фото

Салат з рисом і курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Салат за цим рецептом виходить дуже ситний і смачний. Його можна подати як самостійне блюдо для вечірнього вечері або ж на святковий стіл. Ділюся з вами рецептом його приготування.

Опис приготування:

Для приготування цього салату необхідно заздалегідь відварити яйця, рис морква і печінку. Все остудити, а тільки потім приступати до приготування. Подати такий салат можна як порційно, так і в салатник. За бажанням можна прикрасити свіжою зеленню.

  • Мал - 100 грам
  • Куряча печінка - 250 грам
  • Яйце - 4 штуки
  • Морква - 1 штук
  • Сир твердий - 50 грам
  • Огірок - 1 штук
  • Майонез - За смаком
салат з рисом і курячою печінкою - фото крок 1
Відварну курячу печінку наріжте на дрібні шматочки.
салат з рисом і курячою печінкою - фото крок 2
Додайте відварений рис і нарізані яйця.
салат з рисом і курячою печінкою - фото крок 3
Наріжте кубиками свіжий огірок, додайте терту відварну моркву.
салат з рисом і курячою печінкою - фото крок 4
Натріть крупно твердий сир і додайте в салат.
салат з рисом і курячою печінкою - фото крок 5
Заправте салат майонезом і подавайте до столу.
Смачного!

Схожі рецепти