Салат з рисом і курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Салат за цим рецептом виходить дуже ситний і смачний. Його можна подати як самостійне блюдо для вечірнього вечері або ж на святковий стіл. Ділюся з вами рецептом його приготування.
Для приготування цього салату необхідно заздалегідь відварити яйця, рис морква і печінку. Все остудити, а тільки потім приступати до приготування. Подати такий салат можна як порційно, так і в салатник. За бажанням можна прикрасити свіжою зеленню.
- Мал - 100 грам
- Куряча печінка - 250 грам
- Яйце - 4 штуки
- Морква - 1 штук
- Сир твердий - 50 грам
- Огірок - 1 штук
- Майонез - За смаком
Відварну курячу печінку наріжте на дрібні шматочки.
Додайте відварений рис і нарізані яйця.
Наріжте кубиками свіжий огірок, додайте терту відварну моркву.
Натріть крупно твердий сир і додайте в салат.
Заправте салат майонезом і подавайте до столу.
Смачного!
Смачного!