Салат з курячою печінкою і горошком
(покроковий рецепт з фото)
Салат з курячою печінкою і горошком сподобається всім, він виходить ситним, живильним і дуже смачним! ділюся рецептом!
Цей салат готувати дуже просто і швидко, але результат виходить таким, що блюдо хочеться запропонувати навіть найдорожчим гостям. Для заправки салату можна взяти домашній майонез. Печінка важливо вибирати свіжу, огірочки хрусткі. Салат відмінно підійде до обіду для всіх членів сім'ї.
- Куряча печінка - 250 грам
- Морква - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 80 грам
- Горошок - 5-6 Ст. Ложок (консервований)
- Солоні огірки - 4-5 штук
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Очистіть моркву і цибулю, овочі вимийте і просушіть. Наріжте цибулю кубиками, моркву натріть на тертці.
Прогрійте сковороду, влийте масло. Викладіть в сковороду овочі, смажте кілька хвилин.
В окремій сковороді прогрійте масло, викладіть шматочки печінки. Печінка смажте 4-5 хвилин, щоб вона стала рум'яною і підсмаженої.
Смажену печінку наріжте шматочками, перекладіть в тарілку. Додайте моркву і цибулю.
Всипте в салат консервований горошок, додайте огірочки, нарізані шматочками.
Додайте в салат майонез, сіль і перець. Перемішайте все і подавайте салат до столу.
Смачного!