Салат з печінкою, морквою і горошком
(покроковий рецепт з фото)
Салат з яловичої печінки, з горошком, морквою і зеленню - дуже смачний і корисний, може бути альтернативою олів'є. Підійде як для домашнього обіду, так і для святкового столу. Спробуйте!
Інгредієнти для салату, бажано, підготувати заздалегідь. Яйця і моркву відварюємо, а печінку обсмажуємо на соняшниковій олії. Зелень для салату вибирайте на свій смак. Заправити салат можна майонезом або сметаною з гірчицею.
- Печінка яловича - 250 грам
- Яйця - 2 штуки
- Морква - 1 штука
- Горошок зелений - 200 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Шпинат - 1 пучок
- Крем - 100 мілілітрів
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Чорний перець - 1 щіпка
- Олія соняшникова - 2 Ст. Ложки
Підготуємо інгредієнти.
Шпинат і зелену цибулю моєму, просушуємо і нарізаємо.
Морква попередньо відварюємо, потім, чистимо і ріжемо кубиками. Морква додаємо до зелені.
Кладемо в салат консервований горошок.
Яйця варимо, охолоджуємо, чистимо і нарізаємо шматочками.
Яловичу печінку ріжемо тонким шматочками і обсмажуємо на соняшниковій олії до готовності. Сіль не додаємо.
Готову печінку ріжемо кубиками і висипаємо в салат.
Кладемо сметану, гірчицю, сіль і перець. Все перемішуємо.
Салат з печінкою, морквиною і горошком готовий. Смачного!