Рецепт Салат з корейською морквою і печінкою фото

Салат з корейською морквою і печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Яйця , Печінка , Морква
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Для цього салату знадобиться куряча або індичих печінку, а також морква корейська домашнього приготування або магазинна.

Опис приготування:

Відваріть для салату яйця і печінку. Все дрібно поріжте, сир натріть на тертці. Складіть інгредієнти, перемішайте, заправте салат майонезом. Готово!

  • Морква по-корейськи - 100-120 грам
  • Печінка куряча - 250 грам
  • Сир - 50-70 грам
  • Яйце - 2-3 штук
  • Майонез - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чорний мелений - 1 щіпка
  • Зелень - За смаком
салат з корейською морквою і печінкою - фото крок 1
Підготуємо продукти. Печінка відварюємо в солоній воді до готовності. Яйця відварюємо круто.
салат з корейською морквою і печінкою - фото крок 2
Печінка і яйця порізати невеликими кубиками. Сир потріть на крупній тертці.
салат з корейською морквою і печінкою - фото крок 3
Всі інгредієнти змішайте і заправте майонезом.
салат з корейською морквою і печінкою - фото крок 4
Перемішайте салат.
салат з корейською морквою і печінкою - фото крок 5
Візьміть сервировочное кільце, утрамбуйте салат.
салат з корейською морквою і печінкою - фото крок 6
Зніміть обережно за допомогою преса кільце, і прикрасьте салат.

Схожі рецепти