Салат з корейською морквою і печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Для цього салату знадобиться куряча або індичих печінку, а також морква корейська домашнього приготування або магазинна.
Відваріть для салату яйця і печінку. Все дрібно поріжте, сир натріть на тертці. Складіть інгредієнти, перемішайте, заправте салат майонезом. Готово!
- Морква по-корейськи - 100-120 грам
- Печінка куряча - 250 грам
- Сир - 50-70 грам
- Яйце - 2-3 штук
- Майонез - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чорний мелений - 1 щіпка
- Зелень - За смаком
Підготуємо продукти. Печінка відварюємо в солоній воді до готовності. Яйця відварюємо круто.
Печінка і яйця порізати невеликими кубиками. Сир потріть на крупній тертці.
Всі інгредієнти змішайте і заправте майонезом.
Перемішайте салат.
Візьміть сервировочное кільце, утрамбуйте салат.
Зніміть обережно за допомогою преса кільце, і прикрасьте салат.