Салат з печінкою і корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)
Салат з печінкою і корейською морквою - це просте і в той же час дивно смачна страва, яке дуже швидко готується. Корейська морквина дуже добре поєднується з курячою печінкою. Спробуйте!
Перед вами простий рецепт, як приготувати салат з печінкою і корейською морквою. Печінка потрібно попередньо відварити до готовності в підсоленій киплячій воді (40 хвилин). Поки вариться печінку, можна замаринувати цибулю. Далі все елементарно, просто з'єднайте інгредієнти і насолоджуйтеся чудовим, легким салатиком. Хай щастить!
- Печінка куряча - 300 грам (відварна)
- Морквина корейська - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Майонез - 100 грам
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Засипаємо його цукром і заливаємо оцтом. Зверху доливаємо окріп. Накриваемлук блюдцем і залишаємо на півгодини.
Відварну курячу печінку нарізаємо смужками і з'єднуємо з морквою по-корейськи. Додаємо цибулю.
Рясно поливаємо майонезом.
Перемішуємо салат до однорідності.
Смачного!