Рецепт Салат з печінкою і корейською морквою фото

Салат з печінкою і корейською морквою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Птах, Курка, Печінка, Морква, Цибуля, Куряча печінка
Вегетаріанське харчування
На обід, На святковий стіл
Салати

Салат з печінкою і корейською морквою - це просте і в той же час дивно смачна страва, яке дуже швидко готується. Корейська морквина дуже добре поєднується з курячою печінкою. Спробуйте!

Перед вами простий рецепт, як приготувати салат з печінкою і корейською морквою. Печінка потрібно попередньо відварити до готовності в підсоленій киплячій воді (40 хвилин). Поки вариться печінку, можна замаринувати цибулю. Далі все елементарно, просто з'єднайте інгредієнти і насолоджуйтеся чудовим, легким салатиком. Хай щастить!

  • Печінка куряча - 300 грам (відварна)
  • Морквина корейська - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 100 грам
салат з печінкою і корейською морквою - фото крок 1
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями. Засипаємо його цукром і заливаємо оцтом. Зверху доливаємо окріп. Накриваемлук блюдцем і залишаємо на півгодини.
салат з печінкою і корейською морквою - фото крок 2
Відварну курячу печінку нарізаємо смужками і з'єднуємо з морквою по-корейськи. Додаємо цибулю.
салат з печінкою і корейською морквою - фото крок 3
Рясно поливаємо майонезом.
салат з печінкою і корейською морквою - фото крок 4
Перемішуємо салат до однорідності.
салат з печінкою і корейською морквою - фото крок 5
Смачного!

Схожі рецепти