Рецепт Простий салат з курячою печінкою фото

Простий салат з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах , Курка , Куряча печінка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Куряча печінка - простий і доступний продукт, який дуже широко використовується в кулінарії. З курячої печінки, яблук і зелені виходить дуже смачний легкий салатик. Спробуйте, вам сподобається!

Опис приготування:

Приготуємо простий салат з курячою печінкою в домашніх умовах. Попередньо обсмажуємо на рослинному маслі курячу печінку. У салатницю складаємо порізану салат і яблука, а також порізану скибочками курячу печінку. Заправка салату складається з оцту, каррі, солі, перцю, рослинного масла і кип'яченої води. Поливаємо заправкою салат і насолоджуємося! хай щастить!

  • Куряча печінка - 400 грам
  • Салат зелений - 1 штука (пучок)
  • Сіль - 1 щіпка
  • Олія соняшникова - За смаком
  • Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
  • Яблуко - 2 штуки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - 1 частина
  • Каррі - 1 Чайна ложка
  • Вода кип'ячена - 1 Ст. Ложка
простий салат з курячою печінкою - фото крок 1
Курячу печінку промийте та висушіть, потім обсмажте на олії, приблизно 10-15 хвилин. Сіль за смаком.
простий салат з курячою печінкою - фото крок 2
Яблука нарізаємо тонкими часточками.
простий салат з курячою печінкою - фото крок 3
Листя салату промиваємо, сушимо і тонко нарізаємо. Складаємо в салатницю. Туди ж відправляємо яблука і порізану тонкими скибочками печінку.
простий салат з курячою печінкою - фото крок 4
Для заправки: змішуємо оцет, рослинна олія, каррі, воду кип'ячену, сіль і перець.
простий салат з курячою печінкою - фото крок 5
Заправляємо наш салат і подаємо його на стіл. Смачного!

Схожі рецепти