Простий салат з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)
Куряча печінка - простий і доступний продукт, який дуже широко використовується в кулінарії. З курячої печінки, яблук і зелені виходить дуже смачний легкий салатик. Спробуйте, вам сподобається!
Приготуємо простий салат з курячою печінкою в домашніх умовах. Попередньо обсмажуємо на рослинному маслі курячу печінку. У салатницю складаємо порізану салат і яблука, а також порізану скибочками курячу печінку. Заправка салату складається з оцту, каррі, солі, перцю, рослинного масла і кип'яченої води. Поливаємо заправкою салат і насолоджуємося! хай щастить!
- Куряча печінка - 400 грам
- Салат зелений - 1 штука (пучок)
- Сіль - 1 щіпка
- Олія соняшникова - За смаком
- Сік лимонний - 1 Ст. Ложка
- Яблуко - 2 штуки
- Оцет - 1 Ст. Ложка
- Сіль і перець - 1 частина
- Каррі - 1 Чайна ложка
- Вода кип'ячена - 1 Ст. Ложка
Курячу печінку промийте та висушіть, потім обсмажте на олії, приблизно 10-15 хвилин. Сіль за смаком.
Яблука нарізаємо тонкими часточками.
Листя салату промиваємо, сушимо і тонко нарізаємо. Складаємо в салатницю. Туди ж відправляємо яблука і порізану тонкими скибочками печінку.
Для заправки: змішуємо оцет, рослинна олія, каррі, воду кип'ячену, сіль і перець.
Заправляємо наш салат і подаємо його на стіл. Смачного!