Салат з курячою печінкою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі відмінний салат з курячою печінкою і квасолею. Ситний, смачний і простий. Беріть на замітку!
Салат з курячої печінки з квасолею готується дуже просто і швидко. Часник надає гостроту і пікантність, але якщо ви його не любите, можна не додавати. Майонезу потрібно зовсім небагато. Салат смачний як в теплом, так і в холодному вигляді.
- Квасоля консервована - 120 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Печінка куряча - 250 грам
- Соняшникова олія - 20 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Сіль - За смаком
- Майонез - 1 Ст. Ложка
Підготуйте продукти для приготування салату.
Курячу печінку промийте, ображати жилки і жир. Викладіть в каструлю і залийте водою. Поставте на плиту.
Варіть курячу печінку до готовності 10-12 хвилин.
Ріпчасту цибулю і моркву очистіть, помийте і наріжте. Викладіть в сковороду.
Налийте соняшникову олію і тушкуйте цибулю з морквою протягом 7-8 хвилин .
Наріжте відварну курячу печінку і викладіть в салатник.
Додайте консервовану квасолю.
Викладіть в салат цибулю з морквою.
Додайте подрібнений часник.
Салат посоліть за смаком, заправте невеликою кількістю майонезу.
Перемішайте всі інгредієнти салату.
Салат з курячої печінки і квасолі готовий. Можна подавати до столу. Смачного!