Рецепт Салат «Печонкін» з курячою печінкою фото

Салат «Печонкін» з курячою печінкою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряча печінка, Майонез
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Смачний і ситний салат, який підійде для сімейної трапези або для будь-якого святкового столу. Ділюся з вами рецептом!

Це смачне блюдо готується дуже просто. Є кілька варіантів приготування цієї салату, я хочу запропонувати вам приготувати салат "печонкін" з курячою печінкою, яйцями і овочами. До речі, печінку ви можете використовувати не тільки курячу, але і свинячу або яловичу. З курячої, на мій погляд, салат виходить ніжнішим на смак і оксамитовим за своєю структурою.

  • Печінка куряча - 300 грам
  • Яйце - 4 штуки (варене)
  • Огірки - 3-4 штук (солоні)
  • Цибуля - 2 штуки
  • Морква - 2 штуки
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Майонез - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
салат
Коли всі інгредієнти підготовлені, приступаємо до складання салату. Можна укласти його шарами в глибокій салатник, порційно в креманках або використовуючи спеціальне кулінарне кільце. Всі верстви змащуйте майонезом, сіль і перець додавайте до смаку. Першим шаром покладіть терту печінку.
салат
Потім рівномірно розподіліть терті білки.
салат
Змастіть верхній шар майонезом і натріть зверху на дрібній тертці жовтки.
Салат "печонкін" з курячою печінкою готовий. Прикрасити його можна свіжою зеленню.

Схожі рецепти